Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hm... Folk siger at en knæk-udstødning ikke Hjælper?
#1
Hm... Folk siger at en knæk-udstødning ikke hjælper på en 4t? Hvorfor er den så ulovlig ? :? Græder
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det behøves den heller ikke at være. En Giantco Lambros og vist også en anden Thansen model har knæk som standard, det dog en 2takts.
Mads Henriksen
-Sort Kymco Agility Race-
-Blå Pocektcrosser-

4 takter fordi 2 er for tøsedrenge!
Svar
#3
touchme271293 Skrev:Hm... Folk siger at en knæk-udstødning ikke hjælper på en 4t? Hvorfor er den så ulovlig ? :? Græder
Ligesom du kan få totaktere med lovlige knækpotter, kan du da også godt få firtaktere, med lovlige knækpotter :wink: Knækpotter er, i sig selv, ikke ulovlige. Du skal bare finde en, der godkendt, til din model. Dog må den ikke larme "unødigt", og når det gælder knækpotter til totaktere, må du selvfølgelig ikke fjerne droslingen i forrøret :wink: På en lille firtakter, er det ligegyldigt med, at fjerne en evt. drosling i forrøret, da det hverken vil gøre fra eller til - der skal du op i mindst +85ccm, før en større åbning i forrøret kan blive nødvendig. Selvom, såvel totaktere som firtaktere, i princippet, gør gavn af resonanseffekten i udstødningen, er det minimalt for en firtakter. En ændring af resonansen, ville endvidere kræve et dobbelt så langt rør, som på en totakter Griner

Skulle du sætter en lovlig knækpotte på, skal du være klar over, at Frækolice: ikke altid er helt inde i, hvilke potter, der lovlige, og hvilke, der er ulovlige, og enhver knækpotte, vil derfor tiltrække deres opmærksomhed og lyst til, at undersøge din maskine for andre "mærkværdigheder".
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: