Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny bruger
#1
Jeg har læst med i forums i et par uger, og nu vil jeg også være med Smil

Jeg hedder Søren, er 43 år og bor i Sønderborg området.

Jeg har lige anskaffet en Honda X8R-S i "Nastro Azzurro" model. Det betyder "Blåt bånd" og der hentydes til navnet på en italiensk øl, som blev lanceret i 1965 til ære for den italienske atlanterhavs liner SS Rex, som vandt det blå bånd som det hurtigste skib over atlanten i 1933. Man kan altså sige at min Honda er navngivet til ære for en øl, som igen er navngivet til ære for et skib. Fortvivlethock: X8R er bygget i Italien.

Mit eksemplar er faktisk en tidsmaskine :wink: Den er fremstillet i 2001, men indregistreret første gang i 2005. Da kørte den i tre måneder ialt 1253 km. Derefter stod den i en garage i 4 år, med et tæppe over, frem til Juli 2009 hvor jeg købte den. Den ser stadig helt ny ud, så man kan rejse tilbage til 2001 ved at køre en tur på den Grin

Montering af nyt batteri var nemt, og reparation af varioen gik også fint. Nu skal jeg have udskiftet bremsevædske og gearolie. Den drypper også olie fra det ene forgaffel ben.

Når jeg ikke kører på to hjul bruger jeg en veteranbil Peugeot 205 GTI.
Honda X8R-S
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
soeren205 Skrev:Jeg har lige anskaffet en Honda X8R-S i "Nastro Azzurro" model. Det betyder "Blåt bånd" og der hentydes til navnet på en italiensk øl, som blev lanceret i 1965 til ære for den italienske atlanterhavs liner SS Rex, som vandt det blå bånd som det hurtigste skib over atlanten i 1933. Man kan altså sige at min Honda er navngivet til ære for en øl, som igen er navngivet til ære for et skib. Fortvivlethock: X8R er bygget i Italien.

Smil Hej og velkommen til Søren.

En maskine navngivet efter en øl??? Jeg håber at du opretter den i Garagen, for den er jeg da ret spændt på at sma.... æh, se.

:drunk:
Svar
#3
Hej Søren. Jeg har også selv lige anskaffet en Honda X8R-S fra 2000. Den har kørt 17.500km, men kører stadig som en drøm.
Den er meget stabil med alu-stel. Tidligere ejer var på den tunge side, så den er monteret med større cylinder, stempel, karburator og udstødning. Det hjælper mig meget hurtigt op i fart :-)

Tillykke med maskinen
Svar
#4
Runnerdude Skrev:En maskine navngivet efter en øl??? Jeg håber at du opretter den i Garagen, for den er jeg da ret spændt på at sma.... æh, se.

Jeg laver nogen fotos i morgen hvis der kommer lidt sol Smil
Honda X8R-S
Svar
#5
Jamen velkommen til! Håber også at du opretter den i garagen så vi kan se den :P

Honda X8R har jeg kun hørt godt om.. Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
duusgaard Skrev:Hej Søren. Jeg har også selv lige anskaffet en Honda X8R-S fra 2000. Den har kørt 17.500km, men kører stadig som en drøm.
Den er meget stabil med alu-stel. Tidligere ejer var på den tunge side, så den er monteret med større cylinder, stempel, karburator og udstødning. Det hjælper mig meget hurtigt op i fart :-)

Tillykke med maskinen

Tak for det og selv tillykke ! Når jeg sammenligner min Honda'en med andre maskiner virker dens standard motor lidt svagere. Jeg tror/håber at Honda'en er tænkt til at køre en million km, ligesom den, i udlandet, legendariske Honda Cub. Jeg har dog ingen planer om at lave om på motoren.

Jeg ville egentlig have placeret mit oprindelige indlæg i velkomst tråden, men det lykkedes ikke.
Honda X8R-S
Svar
#7
soeren205 Skrev:Jeg laver nogen fotos i morgen hvis der kommer lidt sol Smil

Ja, der kom altså ingen sol hernede i dag, og jeg har ikke lavet nogen fotos. Til gengæld kom der en r*vfuld regn i nat, som betød vand på gulvet i min kælder Ked af det Min lokale skadeservice har fjernet vandet og sat en affugter op. Den lyder som en jetjager Ked af det

Jeg vender tilbage med fotos til garagen snarest
Honda X8R-S
Svar


Forum spring: