Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvad kræver det at skifte cyllinder?
#1
Kan se vi ikke har nogle guide til dette, så ville lige spørge om der var noget der kunne fortælle mig sådan cirka hvordan procesen foregår?

Og hvad skal man vælge for en til normalt brug? Den dyre til 1399kr. eller den billigere til de 899kr.? http://www.speedline.dk/scooter/products.php?Category=2
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er det cylinder til din speedfight?
Svar
#3
Yep, det var det jeg tænkte på. Smil
Svar
#4
Det er et større projekt at skifte cylinder på sådan en. Du skal have dremlet begrænsningen væk, så du kan få en størrer cylinder på (hvis din er fra 2003+). Du skal ligeledes have et topnøgle set, en spids tang til stempel ringen. Det er sådan set det som er vigtigt for at skife cylinderkit. Ret mig hvis jeg tager fejl, eller har glemt noget, jeg sidder med meget søvn i øjnene lige nu Smil
Svar
#5
Hvad er det for en begrænsning du snakker om, og hvordan får jeg den væk? Jeg har et topnøglesæt og kan sikkert også finde en spids tang. Men hvor manget af knallerten skal man skille ad ud over moteren selvfølgelig.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Selve motorblokken er begrænset,

Du kan ikke bare fysisk skubbe en større cylinder ned over. Den kan ikke gå på, uden at du fræser i motorblokken, hvis den er fra 2003 og senere, som en skriver længere oppe.
Vivacity ´99 , Afmeldt  08.10.17 Og sat i opbevaring. I 2024 kan den veteranforsikres. :)
Svar
#7
Som barden siger, så er den begrænset i blokken, så der ikke kan skubbes en størrer cylinder i. Du skal finde en person med en dremmel, så er problemet hurtigt væk.
Svar
#8
Okay, det kan godt være at det er lige for besværligt for mig! :roll:
Svar
#9
Så må du fatte pengepungen og give det til et værksted der gerne vil gøre det for dig :-)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: