Søg Garagen Hej Gæst! Register

Listo 45
#1
Jeg tænker på at købe en listo 45 pga de økonomiske fordele, men er lidt i tvivl om hvor stor den er og om jeg er for høj? jeg er 190 cm høj ... og tænker lidt om den måske er for lille til mig ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
LasseA Skrev:Jeg tænker på at købe en listo 45 pga de økonomiske fordele, men er lidt i tvivl om hvor stor den er og om jeg er for høj? jeg er 190 cm høj ... og tænker lidt om den måske er for lille til mig ?


Her står der lidt om den Smil:
Listo Info.
Svar
#3
Jeg er 192 og kjører en Baotian Retro. God nok plass for meg. Det er bra at scooteren er liten når man (som jeg) kjører forbi bilkøen hver dag. Lett å manøvrere i tett trafikk.
Svar
#4
ok ! Smil jeg er ved at blive mere og mere overbevist om at den listo er scooteren jeg bare MÅ eje.. men det er svært at finde en forhandler her i Nordjylland... tænker på om hvis den nu skal repareres inden for garantiens periode så ligger sjælland LIDT langt væk he heSmil
Svar
#5
Retro Skrev:Jeg er 192 og kjører en Baotian Retro. God nok plass for meg. Det er bra at scooteren er liten når man (som jeg) kjører forbi bilkøen hver dag. Lett å manøvrere i tett trafikk.
På den anden side oplevede jeg i går og i dag, at en stor maskine skaber en større lydhørhed på landevejen!

Min Agility hører ikke til blandt de små, men som i hvert fald endnu fastlåst 30'er er det ikke vejens hurtigste.

Alligevel oplevede jeg aldrig, at nogen tudede ad mig eller foretog meget snævre overhalinger. De blev bagved, til der var plads! (hvilket sældent tog ret mange sekunder)

I byområder (meget langt væk fra Sydsjællands landeveje) kan mentaliteten dog være en helt anden Ked af det
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
[quote="LasseA"]ok ! Smil jeg er ved at blive mere og mere overbevist om at den listo er scooteren jeg bare MÅ eje.. men det er svært at finde en forhandler her i Nordjylland... tænker på om hvis den nu skal repareres inden for garantiens periode så ligger sjælland LIDT langt væk he heSmil[/quote


Hej med dig.

Du kan købe e maskine i Nrsb. på thistedvej 93 ved Peter Nielsen.
Jeg kan ikke huske om det er listo eller city scooteren han sælger.
Det kan da siges at være tæt på hvor du bor.
Iøvrigt er samme Peter utroligt flink og serviceminded.
Svar
#7
Der er også Listoforhandler i Hobro.
Svar
#8
tak for oplysningen Smil
Svar


Forum spring: