Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så blev jeg sgu knaldet ned
#1
Yeps, jeg blev idag lagt ned af en bilist. Jeg kom fra en sidevej og skulle til højre, jeg kigger til venstre ser ingen biler og kører ud. I samme øjeblik bliver jeg ramt af en bil(som skulle til venstre af den vej jeg skulle ud på), som kørte ind over hajtænderne i min vejbane.

Der er måske 1 meter mellem bilen(en Suzuki Alto) og kanstenen og derimellem der er jeg. Big'en bliver ramt på sidespejlet og jeg på skulderen, og vælter så ned på asfalten. Men jeg er oppe på 2 sekunder, og bliver mødt en kvinde der inden hun når at sige noget, bliver mødt af sprogets allerværste gloser fra mig a'. Og da hun endelig for lov til at sige noget, siger hun: Undskyld jeg så dig ikke????

Og så det sædvanlige: Skete der dig og scooteren noget. Næ umiddelbart ikke, men du har fandme ødelagt mit humør din forbanede "censur". Jeg sagde også, at hun burde aflevere sit kørekort frivilligt til næmeste politistation, for hun havde da åbenbart glemt, hvordan man kører i trafikken.
Jeg blev så kontaktet af et vidne, der havde set det hele og fik hans navn og nummer(fik også hendes).

Det skal så lige nævnes at uheldet skete med meget lav fart, og heldigvis for det. Men jeg bliver ikke glad, hvis jeg ser hende i byen igen, for jeg tændte virkelig så meget a', så jeg fik lyst til at smække hende en på hovedet, men det går jo ikke.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Typisk K******er, jeg måtte også klodse bremsen i går for en kvinde der som sædvanlig ikke ser andet end det der er lige ud for hende. Der skete ik noget, men ja det er rigtigt, man bliver svært ophidset over folks tåblige/livsfarlige kørsel.
Svar
#3
hehe ja min dr. big blev smadre mod en kvindes ford fokus , ramte med 7-80 bigen blev total skadet Ked af det og hun slap med en side skærm 4 vidner havde jeg på det var hendes skyld
så k******* kan altså ikke kører Smil eller det skulle man da ellers tro...
Svar
#4
sukedk2001 Skrev:hehe ja min dr. big blev smadre mod en kvindes ford fokus , ramte med 7-80 bigen blev total skadet Ked af det og hun slap med en side skærm 4 vidner havde jeg på det var hendes skyld
så k******* kan altså ikke kører Smil eller det skulle man da ellers tro...

Jeg har haft 3 uheld med biler indvolveret siden jeg flyttede til Lolland i 98, og det var i 2002-2004 og nu 2006(håber ikke det sker igen i 2008). Heraf var de 2 af dem ført af kvinder, og så en enkelt mand. Og så har jeg vel haft en 10 stykker, lige ved og næsten hændelser. Og det er ikke fordi jeg kører vildt og blodigt i trafikken(det har jeg mit liv for kært til). De er alle sket på landevejene hvor modkørende biler overhaler langsomtkørende biler/traktorer/lastvogne osv. selvom jeg kommer lige imod dem.
Svar
#5
sukedk2001 Skrev:hehe ja min dr. big blev smadre mod en kvindes ford fokus , ramte med 7-80 bigen blev total skadet Ked af det og hun slap med en side skærm 4 vidner havde jeg på det var hendes skyld
så k******* kan altså ikke kører Smil eller det skulle man da ellers tro...

Fantastisk videnskabelig tilgang til emnet! Nu mangler vi bare nogle af de gode gamle Quist eller Füchsel tegninger af kønsroller fra 50'erne, så er stemningen perfekt.

Et langt større problem i trafikken, er alle de Thorkild Thyrring-kloner (:mænd) som TROR de eksisterer i en guddommelig symbiose med deres køretøj og som derfor ikke behøver at tage hensyn til andres liv og lemmer ved at holde afstand og tilpasse hastigheden til komplekse trafikale situationer.

Bare spørg forsikringsselskaberne om hvem der udgør den reelle fare på vejene: (unge) mænd.
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ja, jeg var også ved at blive puffet af fredag ude på Tårnvej!

Det var en overivrig højrersvingende LeMans kører i en potent Clio, der ikke kunne vente til cykelstien var tom.
Da jeg var ca. ud for hans højre sidespejl (altså absolut ikke i bilens blinde vinkel, hans måske, men det er en anden snak), satte han pludselig i gang med hylende dæk. Men et eller andet (var konen med på passagersædet?) fik ham til at hugge i umiddelbart efter.

Ingen nærkontakt, men det kan ikke have været langt fra!
Svar
#7
Bimf Skrev:Typisk K******er, jeg måtte også klodse bremsen i går for en kvinde der som sædvanlig ikke ser andet end det der er lige ud for hende. Der skete ik noget, men ja det er rigtigt, man bliver svært ophidset over folks tåblige/livsfarlige kørsel.

hov hov nogen k******er kan godt køger bil og scooter bage se nå jeg køger hehe :twisted: :roll:
Svar
#8
Jeg føler mig klart mere tryg med en Brian i ryggen end end kvinde.....Hvem er det lige alle de unge kører ind i?.......kvinder.
Ja det er naturligvis i spøg et godt stykke ad vejen, tror vi alle har lavet noget vildt tåbeligt i trafikken på et tidspunkt, uanset alder køn og navn
Svar
#9
Det kommer helt an på hvor tit de kører (efter min mening)

Men i bil har jeg tit oplevet folk (kvinder) der "glemmer" deres højre vigepligt, den ene gang rullede jeg ligeså stille ud og hun skulle holde tilbage for mig, men hun fortsatte bare.

Jeg har dog et lille spørgsmål, hvis der ikke er nogen cykelsti og en 30 km/t scooter køre på vejen, skal jeg så holde tilbage for dem (i bil) hvis jeg skal dreje mod højre, eller skal de stoppe eller trække højre om mig (utroligt jeg glemmer mine køretimer så hurtigt) Fræk
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Det er dig i bilen der har vigepligten
Svar
#11
Ja, når vi nu er ved at komme med historier om det modsatte køns kørsel, så har jeg også lige en fra den forgangne uge.

Jeg tog scooteren til arbejde - normalt kører min kæreste og jeg sammen i vores bil, da vi arbejder samme sted - men vi skulle møde på forskellige tidspunkter.
Jeg kommer til den rundkørsel, hvor jeg skal køre ud af den første afkørsel. Her kommer der så en "billist" som blinker indad, mens hun kører rundt i rundkørslen. Fred være med det, det har man jo set før - men så begynder hun at blinke ud af, ved den afkørsel jeg holder ved - så jeg begynder lige så stille at rulle i den tro at hun skal dreje. MEN hov, hun fortsætter. Så jeg bliver nødt til at gribe hårdt fat i begge bremser - og letter med bagenden fra sædet - ja, jeg tror også at scooteren lettede lidt. Herefter fulgte der så lidt tegnesprog og eder.

Så ligesom de der fartkontrol-radarer burde der opfindes kvindelige billist-radarer Grin
Tidligere Aprilia Habana Custom-ejer, forhåndværende Puch Maxi-ejer, men nuværende Piaggio Fly-ejer og Himmerlænding i eksil i Vendsyssel ;)
Svar
#12
Nu skal vi jo ikke glemme alle de "Brian aber", som også kan finde på det med at skære sving, ikke overholde vigepligten, køre over for rødt lys eller trykke på speederen for at vise sig. Jeg synes bare jeg er lidt uheldig med min "statistik" over mine lige ved og næsten uheld, og de rene uheld, for her har den overvejene del været kvinder. Og det er ikke fordi jeg vil nedgøre dem som bilister, men sådan er det bare når jeg oplever disse ting.

Jeg er ikke selv nogen engel i trafikken, jeg overtræder jo loven ligeså snart jeg bevæger mig ud på vejen.
Svar


Forum spring: