Søg Garagen Hej Gæst! Register

Fået Texas free
#1
Så fik jeg min maskine i mandags. Det har dog været en lidt sørgelig start... Da jeg henter den er tændingen ved venstre håndbremse gået, på vej hjem punkterer baghjulet på en knivskarp flintesten, jeg trækker den så de 10km tilbage til værkstedet i 30+ grader. Jeg stiller den i gården da shoppen forlængst var lukket, og henter den dagen efter. Nu virker den anden kontakt heller ikke så ingen elstart til mig!!Fedt.
Er der nogen der har en ide om hvorfor begge kontakter bræbder af bare uden lige.
Er det på alle kineser som kickstarteren ikke tager fat i noget når man jogger i den og den starter først efter nogle førsøg?
Ellers er det en fin maskine skal dog stå ret højt i tomgang for at køre ordentligt, men jeg fjerner begrænsningerne meget snart så den kan blive "Standardiseret" for damn hvor kan de begrænsninger bare mærkes, føles ik specielt sundt for scooteren
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Tillykke med den nye scooter. Kinesere kan have lidt startproblemer som rettes af forhandleren på garantien. Derefter er det en udnærket og stabil scooter. Kickstarteren føles underlig da det er en 4-t motor, det gør min også.
Når begrænsningen er væk kører den MEGET bedre.. og mere økonomisk, glæd dig til det.
Svar
#3
tjek lige tips og trix - vi er flere der har rettet vinklen på kickstarteren, så den virker MEGET bedre.

http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.php?t=486

Min starter i første hug på kicken, og den tager fat med det samme.
Svar
#4
Så er ringen fjernet og så har jeg taget den indsnævring i luftfiltret. Så har jeg smidt en dyse str 92 i, den der sad i stod der 66 på!! nu går den ikke død når jeg gir gas, men den er godt blevet sløv i optrækket.
Er det bare lettere ruller der skal i eller hvad kan det ellers være?.

Jeg har taget et billede af et lyserødt og grønt kabel der er samlet i et stik, men ved ik lige hvordan jeg uploader det herind?, kan det være omdrej.begrænser, har prøvet at pille den fra uden resultat den startede og alle lys virkede, det var dog før jeg havde gjort noget som helst ved den?
Håber der er en der kan hjælpe
Svar
#5
ja det er bare lettere ruller 6-6,5 grams..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
De sagde hos texas at det er 6,5 grams ruller der sidder i, så er 5,5 el 6 vel fint?. efter dyseskift og fjernelse af skiven har jeg også det der problem med at den dør ved fuld gas havde ellers også taget proppen i luftfiltret men så dør den helt?? Pænt irreterende
Kan det virkelig passe den org. dyse kun er 66 på nye baotian, i så fald er min 94 pænt for meget stor.
Hvordan er det nu lige?: når min tager en masse omdrj. ved lav fart er den så omdr begrænset. alle stik i cdi er optaget men det lyserøde hænger bare frit under sædet.... Er ved at være træt af min kineser skal snart bare virke 100% men OK den har kun kørt 150 så jeg gir den nogle km endnu. :crazy:
Svar
#7
kan man bruge en cdi boks fra en 45 scooter til sin 30ér hvis ja gælder det så som en ubegrændset
det er til en texas free 50-4
Svar
#8
Nej den bliver ik ubegrænset, så skal du have en orginal ubegrænset CDI til 200-300kr
Svar


Forum spring: