Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så lykkes det med Cityscooteren!
#1
som beskrevet i tråden http://billig-scooter.dk/viewtopic.php?t=653, for nogen tid siden, havde jeg nogle problemer med Cityscooterne fra Metro! So Henrik fra Cityscooter lovede, ville han give mig et godt tilbud, pga. mine genvordigheder med scooterne!

Jeg fik leveret en scooter af Henrik personligt på min adresse! Fint! Den fungerede dog ikke som den skulle. Har været til justering et par gange! Men nu har jeg en Cityscooter, der starter og kører fint! Absolut ingen problemer! Og servicen har været i top. Blev taget seriøst, når der var problemer! Tak for det! Kan kun anbefale Cityscooteren til alle, der gerne vil være billigt kørende på en 4-takter! Smil Smil
Eneste minus er at der ikke er et serviceværksted i Århus- omegn :? :?
Men ellers er jeg fuldt ud tilfreds. Osse specielt fordi jeg fik et tilbud jeg ikke kunne afslå! :wink: :wink:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Det var da godt nok Blink med øjet Lidt skrammer under transport, en starter der ikke helt kunne finde ud af det og så et eller andet der gjorde at den skulle have mange gange vridninger på gashåndtaget inden den ville starte. Men det ordnede min far på en eller andet måde. Eneste minus er når jeg tager gassen af og hurtigt gas på igen, så har den lidt svært ved at omdanne det til energi det første stykke. Håber dog det kan ordnes til service Smil

Men ja, kan kun sige positive ting om Henrik, Jimmi etc. De er der sku' når det brænder på Blink med øjet

- Lars
Svar
#3
Citat:Eneste minus er når jeg tager gassen af og hurtigt gas på igen, så har den lidt svært ved at omdanne det til energi det første stykke.
Det er pga membranfunktionen i karburator den er lidt tid om at reagere.
Svar
#4
steen55 Skrev:
Citat:Eneste minus er når jeg tager gassen af og hurtigt gas på igen, så har den lidt svært ved at omdanne det til energi det første stykke.
Det er pga membranfunktionen i karburator den er lidt tid om at reagere.

Det kunne det godt være, men det kan også være accelerationspumpen der giver lige rigeligt med benzin (virker nemlig ved akut gas)... - en lidt "uægte" løsning - men ofte virkbar, kunne være at bøje den lille fjederarm der styrer dette en anelse, så "pumpen" ikke har så stor frigang...
Hilsen - Henrik
tidl. CityScooter.dk
Svar
#5
Ja jeg kan også kun udtrykke min absolutte tilfredshed med Cityscooter
( Henrik) En bedre service findes bare ikke. Så er det sagt.

Han kan være sikker, at jeg er fast kunde, også næste gang jeg skal have ny scooter.
Min nye cityScooter (ca 4 mdr gammel) har kørt 4000 km. Så den er snart slidt hehe.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Den med acc pumpen var jeg også på - men jeg løste problemet ved at flytte splitten på nålen i karb 1 ham opad, så den får en magrere blanding. Så var problemet væk. (så når du holder nålen som den sidder i karb skal splitten sidde i andet hak fra oven - sidder som standard i 3.hak.)
Svar
#7
Ved godt at det her er en meget gammel tråd, men nu handler den lige om det jeg har på hjertet, så jeg tillader mig at fornye den lidt..

Jeg er lige pt MEGET træt af min cityscooter. Den starter første gang med en anelse besvær, og giver fin gas og lyder helt normal, men så efter ca 15 sek går den bare død.. uanset hvor meget eller lidt gas man giver den. Når den så er gået ud er den ret besværlig at starte igen, tager lige 1-2 minutter og så sker der nøjagtig det samme igen, men som regel stopper det efter et par gange på denne måde (dog ikke i dag).

Jeg synes jeg har gjort hvad jeg kan (er ikke god til motorer) for at sikre mig at benzinfilteret sidder ordentligt, og at der ikke er nogle ledninger der sidder i klemme eller noget.. Jeg tænkte også på om det måske var pga undertryk i tanken, så jeg prøvede at lade tankdækslet sidde løst på en dag, med det meget dumme resultat at kæresten lånte scooteren og tabte dækslet som vi ikke kan finde, men den var jeg nok selv ude om. Jeg mangler måske bare at se efter at luftfilteret er rent, men det kan jeg ikke gøre lige nu da min scooter står ude på min skole fordi jeg opgav at køre hjem på den og fik i stedet en ven til at køre mig hjem, den blev bare ved med at gå ud for hver 10 meter jeg kørte! pinligt :P

Jeg skal lige ha snakket med Henrik i dag, se om han kan komme med forslag til hvad jeg kan gøre for selv at lave det, men ellers må jeg jo køre den på værksted igen.
Cityscooter 2005, flere billeder i personlige galleri.
Svar
#8
Stil ventilerne ! De står tit for stramt så motoren får en meget ustabil motorgang, det ændrer sig radikalt når de bliver stilt ( ind=0,08mm. / ud= 0,10mm. ). Både stabil tomgang og gasreaktion får nyt liv, og den yder lidt bedre.

Blandingsskrue bør også finindstilles, da den står ret magert, ca. 2 omgange ude plejer at være fint.

Tændrør bør skiftes til et "normalt" rør, fx. NGK CR 7, istedetfor det kinesiske tændrør.

Prøv det.. :wink:
Svar
#9
Det er præcist samme problem jeg har.
Kan en nybegynder selv stille ventilerne ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
scootertalk Skrev:Det er præcist samme problem jeg har.
Kan en nybegynder selv stille ventilerne ?

Man skal nok have prøvet det før, der er nogle vigtige regler, som skal overholdes, ellers kan man ødelægge nogle vitale dele i motoren.
Svar
#11
jeg fik også at vide af Henrik fra cityscooter at det var ventilerne der skulle stilles, men da jeg så ringer til værkstedet hvor jeg fik den serviceret for ca. 500 km siden, fik jeg et lidt uventet svar.

Mig: Ja goddag det drejer sig om en reklamationssag.. Der er noget helt galt med min scooter.
Værksted: Vi ordner ikke scootere længere.
Mig: ?$%!"#? ... Hva? (det er nok 3-4 måneder siden den var til service)
Værksted: Ja vi laver ikke scootere længere.
Mig: Så jeg kan ikke få den til reperation eller få jer til at kigge på den?
Værksted: Nej.
Mig: .... Nå...... :S (overvejer meget kraftigt at sige at jeg ville sende dem en regning fra et lokalt værksted, men beslutter mig for at snakke med Henrik igen først.)

Det skal lige siges at jeg skal helt til Kolding fra Esbjerg for at få min scooter på det værksted hvor den blev serviceret (nærmeste cityscooter værksted), men nu er de åbenbart ikke cityscooter værksted mere. Synes det er lidt sjovt, men er sgu ikke sur på nogen. endnu. det er egentlig ret heldigt at jeg har mulighed for at låne en bil til at komme på arbejde lige for tiden, ellers ville det måske være træls at skulle undvære sin scooter. (nu kan den slet ikke starte)
Cityscooter 2005, flere billeder i personlige galleri.
Svar
#12
Japper Skrev:Værksted: Vi ordner ikke scootere længere.
Mig: ?$%!"#? ... Hva? (det er nok 3-4 måneder siden den var til service)
Værksted: Ja vi laver ikke scootere længere.
Ja, man kan begynde at undre sig.
ScootCar i Rødovre og Metro har ikke CityScootere mere (selvom sidstnævnte stadig fremgår af hjemmesiden som forhandler), Bilka har ikke Texas mere. Listo'en er også stort set udgået på nær nogle ganske få ihærdige hist og her.
Er kineserne på vej ud, eller frygter man T.Hansen's forrygende kvalitetsmaskiner?

Og ifølge deres hjemmeside, er det vel Iveco Kolding, Vonsildvej 17
der nu er stået af ræset?
Skal man igen tro siden, så er service nu i Århus, Holstebro eller Aalborg for samtlige vest for Storebælt.

Edit:
Hm. Deres hjemmeside virker ret død i det!
http://www.iveco-kolding.dk/
Svar


Forum spring: