Søg Garagen Hej Gæst! Register

Thansen alarm - Steel-Mate 986
#13
(07-03-2017, 19:47)Teddy Skrev: Kemotheking tryk HER og skriv en besked.

Takker. Jeg har skrevet til ham men har ikke fået noget svar endnu.

Det er bare fordi jeg ikke kan få min fjernstart til at virke og har prøvet alt. Han skriver at farverne ikke passer på diagrammet og vil så gerne høre præcist hva han har gjort Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
(08-03-2017, 00:10)Super 8 Skrev: Hvis du har en T-Hansen scooter, der er forudmonteret med stik til alarm, så tror jeg ikke der er risiko ved steel-mate'en.

Når du monterer en alarm, så husk altid sikringer. Sæt eventuelt mindre sikringer i (f.eks. 5A), når du afprøver den.

Da det med ledningsnettet var stået af fandt jeg ud af at alarmens sikring var stører en' hoved sikringen på min så det hvade sikkert også noget at sige men jeg oplevede også at den brugte strømmen på batteriet hurtigt. Og alarmen skulle jo også eftermonteres det vil sige at min knallert ikke var forberedt på at der blev sat en alarm på.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#15
(22-05-2009, 13:39)Super 8 Skrev: Jeg har valgt en Sentinel 1100 Moto, og den er ganske god. Den bruger 1.8mA, og den aflader ikke batteriet (den vil kunne køre flere måneder på  batteriet, med dette forbrug, uden opladning). Forbruget, bliver ved 1.8mA, ca. 1.3AH per måned. Mit batteri er på 7AH, og den holder nemt over 3 måneder uden opladning. Alarmen er 2-vejs, og har en god kraftig sirene. Skal alle features fungere, tilsluttes den til de to blinklys ledninger, til CDI ledningen der går til tændingskontakten, samt til konstant 12V, til stel (minus), og de 12V efter tændingsafbryder..."

Jeg har samme alarm, men der er flere ekstra ledninger...
Selve alarmen er dog ret fed, men jeg kan ikke få den til at virke.
Kan du hjælpe ? Grin
Svar
#16
Jeg har samme alarm, men der er flere ekstra ledninger...
Selve alarmen er dog ret fed, men jeg kan ikke få den til at virke.
Kan du hjælpe ? [Image: icon_biggrin.gif]

Tjah, det ved jeg ikke. Det er efterhånden mange år siden at jeg brugte den. Min scooter med den blev stjålet, da jeg en aften kl. 22.00 parkerede den udenfor Netto, uden at sætte kædelås på - troede at alarmen var nok. Alarmen hylede, men inden jeg kom igennem kasse osv. så var scooteren væk. Og, faktisk kom jeg også til at slå alarmen fra, fordi den hylede så meget!
Det skulle jeg ikke have gjort. Alarmen har ingen "mute" tast på fjernbetjeningen.

Nu er jeg flyttet til Jylland. Her behøver vi hverken at låse, eller bruge alarm. Og vi behøver heller ikke at låse fordøren, når vi tager hjemmefra. Dem der låser, gemmer nøglen under måtten. Det er noget lidt andet end på Sjælland. Vi plejer at sætte et skilt "døren er åben" på fordøren.
Svar


Forum spring: