Søg Garagen Hej Gæst! Register

"Korrekte" ruller til Baotian
#1
Jeg er på udkig efter nogle 4,5-4,6 grams ruller til min scooter. Dog ville jeg foretrække nogle fra Polini eller Malossi eller en anden anerkendt producent. Dem, jeg skal bruge er i målene 16x13 mm, og jeg synes ikke umiddelbart at jeg kan finde nogle? I hvert fald ikke på protunas side.
Er der nogle herinde der har erfaringer med protunas egne ruller?
Kan godt være det er en skør ide jeg har, men jeg tror at fx. Polinis ruller er bedre end protunas egne (det bør de være til over den dobbelte pris Fortvivlethock: ).

Hvad siger I herinde?

Og ja, jeg ved godt, at det er en fin balancegang mellem optræk og tophastighed, men mener at have læst herinde, at 4,5 grams var en fornuftig løsning til dette fabrikat. Det er vel i bund og grund også mest et spørgsmål om smag og behag... :wink:

Håber nogen kan hjælpe!

/Wifebeater
VGA Versus 4T LC kørt 4500 km.


Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er ikke en fin balancegang mellem optræk og topfart. Der findes groft sagt kun én samlet vægt, der passer til netop din maskine, nemlig den, der giver begge dele. Hvis du vil eksperimentere med vægte, kan du jo starte med at købe nogle billige hos thansen, og finde ud af hvilken vægt, der passer bedst - der findes også afstemningssæt, med forskellige vægte i en æske. Disse er dog kun beregnet til at teste med . Når du så har fundet vægten, kan du investere i nogle ordentlige ruller fra fra f.eks. Mallosi, Pollini eller Stage6.

Er du rigtigt pernittengrynet, kan du købe ruller fra Stage6; de leveres nemlig i intervaller af 0,25g, hvilket gør det muligt, at afstemme mere nøjagtigt. Hvis det ikke er præcist nok, kan du blande 2x3 ruller med forkellig vægt (de leveres i pakninger af 3 stk., så husk at købe to pakker!).

Rulerne fra Stage6, kan bla. købes hos rcingplanet.de:
http://shop.racingplanet.de/catalog/stag..._2862_2863

PS! 4,5g lyder dog lige lidt nok, da en Agility skal have mellem 6,2 og 6,5 i originalvarioen og lidt mindre i Multivaren. Men nu kender jeg jo heller ikke din model
:wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Hey, ville være fedt hvis nogle ville skrive noget mere om Ruller til Baotian, da jeg har prøvet at finde ud af hvad der er optimalt da jeg også skal til at købe nogle mindre ruller..
Svar
#4
Macdavis Skrev:Hey, ville være fedt hvis nogle ville skrive noget mere om Ruller til Baotian, da jeg har prøvet at finde ud af hvad der er optimalt da jeg også skal til at købe nogle mindre ruller..
Hej!

Standard er 5.0gram og er egentlig vel afpassede - lettere ruller giver efter min mening alt for mange omdrejninger og meget tungere ruller giver en sløv scooter (accelerationsmæssigt...)

http://cityscootershop.dk/group.asp?group=31&sub=10
Hilsen - Henrik
tidl. CityScooter.dk
Svar


Forum spring: