Søg Garagen Hej Gæst! Register

CPI Popcorn
#1
Kære alle.

Jeg er "helt ny" hvad 2-hjulede køretøjer angår, og jeg har "smugkigget" lidt i dette forum i et par dage... Jeg er lidt i tvivl, om dette er det rigtige sted for mig, da mit ny-indkøbte "vidunder" er en CPI Popcorn (den var billig, ser rimelig ud og har kun kørt 2400 km), men det lyder lidt som om, at I ikke har meget tilovers for sådan en.

Jeg prøver alligevel...: Den vil fan.. ikke starte uden æter (dieselstart, man er vel landmand), men når først den er i gang, kører den nu meget godt. Jeg har fundet ud af, at der er en elektrisk choker på sådan en fyr, men den bestiller godt nok ikke ret meget. Problemet er der kun når den er kold, og det er ligegyldigt om det er el-start (har købt nyt batteri) eller jeg "jokker" på den. Lige så snart vi har kørt nogle min. kan den starte som om intet var hændt....

Er der nogen, som har erfaringer udi dette/gider hjælpe, da det jo ikke er for sjov, jeg har købt "popkornsmaskinen"...

Mange hilsner
Micky
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Popcorn er altid gode hehe. Ej en popcorn er da en udmærket scooter, det er jo endda en dyr scooter i vores forstand.

Det lyder som om den ikke giver choker. tror det autochokeren du skal kigge på om den sidder fast eller noget
Svar
#3
De første leverancer af CPI popcorn og hussar var behæftet med rigtig mange fejl og mangler, og da thansens ry for reservedelenes holdbarhed ikke altid har været voldsomt postive, ja, så var det en medvirkende faktor til at mærket CPI blev hængt ud som .. skrot.

De nye CPI maskiner kører faktisk rigtig godt, og der er ikke flere problemer med dem end der er med andre mærker. F.eks. har alle nye CPI maskiner karburatorvarmer - hvilket er genialt godt om vinteren.

Men jeg giver Steen ret - det lyder som om chokeren er defekt eller sidder fast. Hvis karb. varmeren er gået kan det også være årsagen, for motoren er jo justeret op til at varmeren virker.
Svar
#4
Jeg har også forstået, at CPI nu om stunder ikke kommer direkte fra Østen, men er samlet i Slovenien, hvor man muligvis har et bedre forhold til kvalitet. Vi taler trods alt om EU.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#5
Kan så tilføje(for dem der ikke ved det Smil ) at CPI popcorn er afgået ved døden. Men genopstået under andet navn(kinamodel??). Jeg ved dog ikke om den nye, bliver importeret?

CPI har siden de kom til landet, haft en mængde børnesygdomme, såsom dårlige plastskjolde, skruer, knapper ved håndtagene elstarter/krans og batteri. Desuden dårlig krumtap/lejer/kobling.

Det er muligt de sidste års modeller, er blevet bedre. Smil

Håber deres (Thansen) nye kinamodel, er af bedre kvalitet?? Blink med øjet.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg synes stadigvæk det er noget skrammel, den eneste CPI, der holder godt og er fornuftigt sammensat af kvalitetsdele, er GTR, men den koster jo også derefter bla. også fordi der er blandet meget europæisk knowhow i den.
Svar


Forum spring: