Søg Garagen Hej Gæst! Register

forbremse knækket
#1
hej
jeg var lige ude for at lufte listoen idag og efter 70 km ca. blokerede forhjulet totalt.
det viste sig at en skrue var rystet løs på forbremsen ved forhjulet og var knækket over i to dele i den alublok som er selve huset - dvs selve huset er knækket i 2 dele
andre som har oplevet det ? ..
nu skal jeg have fat i lindbjerg og finde ud af om de vil dække det på garantien. Ked af det Spørgsmålstegn

ændret 05-06-06 odin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Lyder farligt! Håber ik det sker for mig Grin
Svar
#3
Lidt OT for dit problem, men skete der noget med dig? Hvor hurtigt kørte du da det skete? Fortvivletleepy:
Svar
#4
Min forbremse på Listoen virker sjovt nok heller ikke. Den har opgivet ævred. Det vil sige, den bremser godt nok, men den vil ikke slippe igen. Jeg har emailet med Jørn ved Lindberg. En ny Caliper koster 295 kr, så den er ikke ret dyr, men den er ikke dækket af garantien - det hedder almindelig slitage.

Og jo, den har været skilt ad, renset, der er helt nye klodser i, og den er justeret op, men det er selve stemplet i caliperen og de der små splitter der holder klodserne fast der hænger. Hvis jeg bremser med forbremsen skal jeg parkere scooteren, stå af, gå hen til forhjulet og losse på caliperen med foden, så slipper bremsen. Det er da det man kalder manuelt arbejde....

Anyway - det var meningen min mekker skulle have fået en ny caliper hjem til i fredags, men ak, da jeg kom derned var beskeden - restordre, de har p.t. ikke nogen, men de skulle gerne komme hjem snart igen... jeg skal ringe sidst i nærste uge til min mekaniker og høre.

Så held og lykke med at skaffe en ny caliper.
Svar
#5
det ka ikk være slitage efter 250 km ????
jeg har det fint. listoen stejlede godtnok noget. men jeg klarede mig uden skrammer
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Lidt OT Smil.

Jeg har prøvet at stå af min Yamaha 4gear(for ca. 14 år siden) med 60 km/t, hvor forbremsen blokerede. Det skete heldigvis kan man sige, i et sving så knallerten forsvandt bare sidelæns væk fra mig, og jeg trillede et par omgange på asfalten. Og heldigvis kom der ingen biler eller busser, så både jeg og knallerten, slap for at blive kørt over. Jeg fik nogle skrammer på knæ og albuer, og en ødelagt jakke plus bukser ud af det. Knallerten kunne køre videre efter den tur. Men forbremsen turde jeg ikke røre, under resten af turen.
Svar
#7
nå .. nu har jeg talt med lindbjerg så nu kommer der en fragtmand på torsdag og henter listoen så må de lige lave det i en fart :-) .. gad vide om ikke de lige så godt kan lave det berømte 500 km check .. der er vist en del bolte som skal checkes efter ...
Svar
#8
Er det en af de 3 bolte her? i givetfald hvilken?
Svar
#9
det er nr 2 som forsvandt efter 70 km i et stræk
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
det lyder godtnok underligt, måske man skulle skifte de 2 bolte med nogle kvalitetsbolte, for man kan jo slå sig hvis det sker.
Svar
#11
jeg tror en tur over forenden på en listo giver lidt mere end bare at man slår sig. for den kommer jo nok efter dig samme vej forover .. og de 70 kg er vist usundt for brystpartiet og maveregionen ..
Svar
#12
gæt en gang hvad der stod og ventede i carporten da jeg kom hjem idag pænt boltet fast på en letvægtspalle. Grin
min listo ... og det hele var på garanti .. incl fragtmand frem og tilbage. max service fra Lindbergs side. kan kun anbefales.
Svar


Forum spring: