Søg Garagen Hej Gæst! Register

Forhjulet støder på !!!
#1
Hej,

Kan nogen hjælpe mig... Mit forhjul er begyndt at støde på kåben nederst lige bag dækket på forhjulet. Dette sker dog kun når jeg bremser med forbremsen. Det har stødt så meget på nu at dækket er begyndt at slide hul i kåben.

Der er ingen synlige skævheder på knallerten, eller på rørrammen / styrstammen. Ej heller på støddæmperne.

HJÆLP???
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis du tager forbremsen ved stilstand og presser forgaflen op og ned er den så blød??(ingen nævneværdig modstand). Hvis den er det, så skal der måske noget nyt forgaffelolie i den.
Svar
#3
Det lyder temmelig alvorligt, det ville jeg under ingen omstændigheder køre med ( måske med yderst forsigtighed til nærmeste værksted). Men du må da kunne se hvor det er galt.

Jeg kan kun forestille mig at det er forgaflens lejer der skal strammes. Hvis du tager forbremsen og skubber scooter frem og tilbage, vil du både kunne høre og se det.
Bortset fra at du skal have nogen skjolde af først, er Princippet i opspænding af forgaffens lejer det samme som på en cykkel, så du kan altså gøre det selv.
Svar
#4
Jeg har brugt 5 timer i dag, på ikke at finde ud af hvad der kunne være galt. Det har jeg gjort i samarbejde med en smed. Vi har ikke kunnet finde nogen fejl. Hverken på rør, i svejsninger eller i støddæmpere. Det er rimelig mystisk. :roll:
Svar
#5
Billeder tak..
Det lyder mystisk..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: