Søg Garagen Hej Gæst! Register

Strøm på katana
#1
Halløjsa.

Har lige erhvervet mig en brugt Suzuki katana fra 98. Der er kun ca. 2-3V på den røde ledning, når batteriet er pillet af og scooteren er startet. Skal der ikke være over 12V for at lade batteriet op? Hvad kan der være galt? Lyset virker OK, uden batteriet, så der bliver vel lavet strøm nok?!

Derudover har jeg skiftet udstødning og fjernet begrænserne i denne, den kører ca 60, og det er fint nok. MEN... den er kvik 0-25, så dør den op til ca 40-45km/t, og begynder så at trække igen op til de ca. 60.
Hvad kan det være?

MVH

Henrik
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Har du prøvet at belaste ledningen? F.eks. en modstand eller en pære.

Det kan meget vel være elektronikken i ladekredsløbet, der kræver et vist forbrug for at lukke op.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#3
Nu ved jeg ikke hvad der sidder på maskinen af Vario, men min gamle Katana LC kørte kanon med en Malossi Multivar med 6g ruller. Den originale med de originale 7g ruller gav også på min et dyk i performance i mellemaccelerationen. Maskinen er ret tung, så den skal arbejde lidt for at komme derop - men det hjalp med lettere ruller og en anden vario.
Svar


Forum spring: