Søg Garagen Hej Gæst! Register

GRRR dumme scooter :(
#1
Ja så er den igen gal med min PGO TREX50 :roll:

Jeg har monteret 47mm cylle kit med det hele. Den har også gået perfeekt indtil nu Græder Pludselig er gassen VILDT underlig. Den kan ik stå i tomgang uanset hvad jeg prøver, jeg bliver nødt til at stå og pumpe med gassen. Omdrejninger går så også amok og ryger op og ned samt speederresponsen er FUCKED. Når jeg giver gas går der måsle 0,5-1sec før den reagerer.

Jeg har til aften haft skilt varioen ad og tjekket alt efter samt monteret en ny rem, den gamle knækkede så også i forgårs og den var kun en måned gammel??? Har også tjekket kaburator samt speederkabel.

Hvad kan det være??? Jeg har en mistanke til at varioen laver noget underligt, som om den måske gearer lidt til, derfor den ik kan stå i tomgang hmm. Den har så også samtidig tappet batteriet helt selv jeg har kørt lange ture på den huuh??

En sur og ked PGO ejer :roll:


Overskrift ændret. JPS
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvilken størrelse dyse, sidder der i?? Hvis det er standarddysen(#72) så er den for lille til det kit. Du skal op i omkring de 82(kører jeg med). Evt. prøv at rense karburatoren og smør gaskablet med noget WD40 eller lign.(hvis du ikke allerede har gjort det)?
Svar
#3
Tak for hjælpen Smil

Skilte cyllen ad og tænkte det nok, den "nye" pakning som fulgte med 70cc kittet var blæst ud. Ny på og ny kører den pliiing jubiii

Fortvivletcooter:
Svar


Forum spring: