Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tjek Lige dette link
#1
http://www.jensenas.dk/vare_look.php?ID=504&type=Biks

Vil da nok sige de tager pis på den lille kina mc

Men omvendt sælger de ophugs mc'er til 15000kr. Fortvivlethock: Spørgsmålstegn

Så ville jeg nu heller bruge de penge på en ny kina mc Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Brinch Skrev:http://www.jensenas.dk/vare_look.php?ID=504&type=Biks

Vil da nok sige de tager pis på den lille kina mc

Ja det gør de, men jeg vil til en hvis grad give dem ret. Jinlun er den dårligste af de kinamc'ere der findes på det danske marked, og det mener jeg ud fra de ting jeg har set og hørt om mærket. Den er fyldt med børnesygdomme, bla. dårligt gearskift(kan ikke gå ordenligt i frigear), dårlige svejsninger, dårlig crom,motoren er ikke gummiophængt= rystelser under kørsel(har dog ikke selv prøvet den), og jeg kunne blive ved.

Dette er min helt personlige mening, om dette mærke. Jeg ved jeg måske træder nogle Jinlunejere/sælgere over tæerne, det undskylder jeg hermed for.
Svar
#3
Ja det har du nok ret i.... Personligt er jeg mest varm på en Regal Raptor 250cc E model , har set mange kina mc'er ved nær syn og syntes RR er i en meget god kvalitet...
Svar
#4
Brinch Skrev:Ja det har du nok ret i.... Personligt er jeg mest varm på en Regal Raptor 250cc E model , har set mange kina mc'er ved nær syn og syntes RR er i en meget god kvalitet...

RR' en kan jeg godt stå inde for Smil.
Svar
#5
Jeg har kun hørt en Jinlun komme kørende forbi (flere gange, men det er vel underordnet), alene den symaskinelyd som den kun kan præstrere (det var en JL 150) så ville jeg holde nallerne fra Jinlun.
Der er jo mere power i min Listo! Hehe Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)



Forum spring: