Søg Garagen Hej Gæst! Register

Jeg har overført for mange penge. Til en sælger
#1
Jeg har købt et par sko på nettet. For 650 i en privat handel. På en eller anden måde har jeg vist kommet til og sende 6500. istedet 650 Han ignorer mig. Er der noget og gøre

Græder
kennh
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
kennh Skrev:Jeg har købt et par sko på nettet. For 650 i en privat handel. På en eller anden måde har jeg vist kommet til og sende 6500. istedet 650 Han ignorer mig. Er der noget og gøre

Græder

Hvis du ved hvor han bor kan du jo tage hjem til ham og snakke med ham om det.
Og nu mener jeg ikke med tæskehold og det hele, men bare en stille og rolig snak.

Men ellers mener jeg ikke at du kan gøre noget, måske du skulle prøve at høre din bank ad?
Svar
#3
Du er lidt på herrens mark her Ked af det Selvom de almindelige regler i købeloven gælder - bortset fra afsnittene om forbrugerkøb - så er der ikke rigtigt nogen steder, man kan henvende sig, når det gælder handel mellem private. Forbrugerklagenævnet tager sig ikke af sådanne sager, så man er overladt til privat søgsmål.

Der er dog ingen tvivl om, at sælger i dette tilfælde, er forpligtet til at refundere, det for meget hævede, og hvis han undlader, læner sig op af bedrageri.

Send et rekommanderet brev til sælger, og fortæl ham, at du forventer pengene refunderet snarest, og at du, såfremt du ikke modtager det for meget hævede beløb snarest inden 8 dage, forbeholder dig retten til, uden yderligere, at overdrage sagen til din advokat med henblik på en retlig behandling.

Nu ved jeg ikke, hvordan dine økonomiske forhold er, men find straks den nærmeste lokale Retshjælp, og hør, hvad de vil råde dig til. Indtægtsgrænsen ligger, hvis man vil have dem til at gå ind i sagen, så vidt jeg husker, på godt 260.000 kr. for enlige og godt 330.000 for hustandsindkomst, hvis man har samlever; men de er altid villige til et godt råd, uanset indkomst :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Puuha, jeg håber at du får dine penge igen.
• PGO T-Rex Januar 2005 - Maj 2014 ca. 42000 km.
• PGO Dr. Big Maj 2014 -
Svar


Forum spring: