Søg Garagen Hej Gæst! Register

startbesvær
#1
Da jeg ny her i dette forum og har startbesvær med min scooter som er en adly silver fox,vil jeg lige høre om der er nogle der har et godt råd om hvordan jeg får gang i den.Bare den står stille et par dage her om vinteren er den næsten umulig at få gang i både med elstart og kickstart.Jeg har sat nyt tændrør i og opladet batteri men det hjælper ikke.Håber der er nogle der har et godt råd.

Mikkel60
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
mikkel60 Skrev:da jeg ny her i dette forum og har startbesvær med min scooter som er en adly silver fox,vil jeg lige høre om der er nogle der har et godt råd om hvordan jeg får gang i den,bare den står stille et par dage her om vinteren er den næsten umulig at få gang i både med elstart og kickstart.jeg har sat nyt tændrør i og opladet batteri men det hjælper ikke,håber der er nogle der har et godt råd.

mikkel60


Du bedes venligst genlæse vores regler, som du godkendte at ville følge, da du meldte dig ind. Det er især §2, du skal læse.

Og her hvorfor: Stort begyndende bogstav.
Svar
#3
Det må jeg så tage til efterretning.

Mikkel60
Svar
#4
mikkel60 Skrev:Det må jeg så tage til efterretning.

Mikkel60

Så husk lige at rette dit første indlæg, så det stemmer overens med det du har taget til efterretning. Blink med øjet

Du retter dine eksisterende indlæg, ved at klikke på det ikon som ligner et ark papir med en saks, oppe i højre hjørne af dit eksisterende indlæg.

På forhånd tak.

Dutch
Svar
#5
mikkel60 Skrev:Da jeg ny her i dette forum og har startbesvær med min scooter som er en adly silver fox,vil jeg lige høre om der er nogle der har et godt råd om hvordan jeg får gang i den.Bare den står stille et par dage her om vinteren er den næsten umulig at få gang i både med elstart og kickstart.Jeg har sat nyt tændrør i og opladet batteri men det hjælper ikke.Håber der er nogle der har et godt råd.

Mikkel60

Du kan starte med at blande kaburatorvæske/frostvæske i benzinen Smil Så vidt jeg ved, forhindrer væsken i at spjældet i kaburatoren ikke fryser fast. Put ikke for meget væske i, da væsken gør cylinder tør. Men en deciliter af væsken er vidst nok Blink med øjet


->Ankz
Sætter meget stor pris på, når folk hjælper. Derfor hjælper jeg også så vidt muligt selv.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: