Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco Stealth manual?
#1
Hej

Når man nu ikke har så meget forstand på det man nu engang har købt , vil jeg lige høre om der ud over den lille bog som fulgte med findes sådan en skille ad manual eller noget lignende.
Eller er det kun TH som har den.
Spørgsmålet kommer af at jeg har et problem med gassen når det er koldt og kan ikke finde ud af at få kablet smurt da der ikke er adgang nogen steder og begynde at skrue på noget man ikke ved hvad er, er ikke lige mig .

Tonny
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Lige bortset fra at navnet ikke er helt det samme - den er vist rettet mod Baotian - så skulle du kunne finde en nogenlunde fornuftig manual i 'Download' sektionen ( http://www.billig-scooter.dk/dload.php?a...file_id=70 ).

Når du senere går på jagt på nettet, vil du have behov for at kende din motortype, som er en 'GY6'. Der findes et par varianter (vistnok kaldet 139QMA og QMB afhængig af motorvolumen). Stealth'en er egentlig ikke speciel, og det skal ses som noget godt! Remme, varioer, ruller, dyser, karburatorer og en hoben andre sliddele er standard, man skal bare referere til GY6, og så er den hjemme. Lidt som at eje en Golf eller en Corolla; udvalget er enormt.

Hvis din maskine er ny - så lad være med at bekymre dig om slige småting som et defekt gaskabel; reklamér til butikken, og forvent at de fikser det gratis! Havde selv oliespild fra den lille gearkasse som sidder ved baghjulet (og som ikke nævnes nogetsteds m.h.t. olieskift!) og fik det ordnet UB og uden vrøvl. Brug din garanti... Og hør på følgende råd: Tag som et minimum 1. service hos T.Hansen - de gør 'noget' ved maskinen, som jeg er ret sikker på den ikke kan undvære. Min Stealth kom tilbage og var helt forvandlet; meget lavere tomgang, blødere motorgang og bedre økonomi.

Andet du kan forvente; at speedometeret ikke passer til nogetsomhelst. At maskinen temmelig nøjagtigt kører 45 (hvis det altså er en 45'er...), og at der ikke er potentiale til meget mere end 50-55 km, såfremt du vælger at fifle med maskinen uden at ty til regulær tuning. Du kan osse forvente at alting ruster hurtigt, og personligt er jeg meget skuffet over den aldeles amatøragtigt fremstillede forbremse. Muligvis er den 'skivebremse', drevet med hydraulik og bremsevæske, men desværre af en så ringe mekanisk udførelse at *nogen* burde skamme sig! Til gengæld er lyset godt, maskinen er alting-automatisk og vedligeholdet er uproblematisk/enkelt.
Svar
#3
Hej

Tak for svaret , tror ikke kablet er defekt , det fryser bare .

Tonny
Svar
#4
Da jeg skulle smørre mit kabel (Giantco Sprint men de er næsten ens.) Var jeg dog så dum at jeg skildte scooteren alt for meget ad, altså jeg pillede lygte - og frontskjoldet af og jeg pillede kablet af nede ved karburatoren og trak det op til styret, og så vill e jeg også pille det af styret, men skruerne i kabelstyret er virkelig dårlig kvalitet, de er så bløde jeg ikke kunne skrue dem ud.. Men jeg skurede den skrue ud som sidder under kabelstyret og som holder en lille plade som gaskablet også går igennem. Løsner du den kan du hive kablet mere eller mindre ud af gashåndtaget, når du så har gjort det har du lidt bedre plads at arbejde på, men hvis du tager lygteskjoldet af eller det skjold der sidder på styret så vil du have meget bedre plads og det tager ikke ret lang tid. Men når du så har det så sidder der et stykke gummi lidt nede på kablet (et par centimeter) som du skubber ned og så får du en aflang "møtrik" at se. Hvis du skruer den helt ud sådan at den går løs fra resten af kablet får du et rimeligt stort hul som du kan hælde 2-taktsolie ned i eller alm. motorolie.. Jeg brugte 2-taktsolie og der fungere eneormt fint. Jeg brugte sådan en sprøjte som min lillebror fik med til sin medicin enggang til at komme noget 2-taktsolie ned i kablet.
// Danielvp

Så har Giantcoen ski nået 6.000 km!! :D
Svar
#5
@ danielvp

Har prøvet som du skriver , men jeg fik skilt håndtaget ad , og satte tape rundt om den lange møtrik og brugte den som tragt og fik noget silikonespray ned i kablet , så nu må jeg se om det var nok.

Tak for den gode ide.

Tonny
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: