Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bremser i fart
#1
Hej BS.

1) Min TGB 101R(Morini motor) kørte som en drøm fra starten. Jeg købte den ny fra forhandler, med alle begrænsninger taget fra start. Den fik bundgas fra start (sagde forhandleren var bare det man skulle). Den kørte 65-70 på speedo indtil fornyeligt. Nu kan jeg ikke få den op over 60 på speedo, kun engang imellem render den lidt over 60. Det føles som om noget bremser på baghjulet. Jeg har tjekket bremsen, og den sidder ikke og kører ind på når jeg er under de 55 stykker. Så hvad kan det være? CDI'en kan vel ikke bare pludslig sætte ind, når den ikke har gjort det før?

2) Jeg punkterede også omkring de 600 km i oktober. Da jeg fik den igen med nyt dæk fra forhandleren kørte den også ligepludselig lidt langsommere (5 rigtige km/t langsommere). Hvorfor? Det hjalp ikke at give den 1.80 i dæktryk (bar).

3) En kammerat har også en TGB. Hans har kørt godt 3500. Han kører nok 8-10 stykker hurtigere end mig. Hvorfor? Vi har fået gjort det samme ved dem, og min vejer 10 kg mindre. Er det fordi min ikke er kørt lige så meget til?

God Jul
Jonas
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er det samme dækstørrelse som før. Det kan nemlig godt have indflydelse på farten hvis det er lidt mindre end som før.
M.v.h.
Kalleuni.

Aprilia, så køre det for dig.
Aprilia sr 50 r Factory, Honda SFX, Puch Monza 3g, Puch Maxi P, Honda Amigo, NSU 2 g. (håndgear).
Svar
#3
Det er matchende og præcist ens.
Svar
#4
Upper lige tråden.
Svar


Forum spring: