Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nyt speedometer til PGO T-rex
#1
Hejsa

Mit speedometer på min T-rex er helt ude i skoven, eller det vil sige at jeg ville ønske at visningen var rigtig. Var dette tilfældet så tror jeg min scooter måske er danmarks hurtigste.

Den klarer 0-125km/t på lige godt 4sec. Griner


Nej sagen er den, at jeg jo gerne vil have at visningen var nogenlunde korrekt. Er der noget jeg selv kan gøre eller skal jeg se mig om efter et nyt Spørgsmålstegn


Jeg har kigget lidt på nettet og det kunne være fedt hvis man kunne montere et Koso speedometer. Er der nogle herinde der har erfaring med at monteret sådan et Spørgsmålstegn
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Håber du er klar over, at et originalt T:Rex speedometer koster i omegnen af 1500 kr. Og også, at det er rimelig normalt, at der er en vis misvisning. Men selvfølgelig ikke så meget, som du skriver Grin.

Alternative speedometre, har jeg ingen erfaringer med. Men har på et tidspunkt, selv overvejet et Koso speedometer, til min gamle Big. Grin
Svar
#3
Jeg har samme problem på min T-rex, den kører også speedometeret ud men det er specielt slemt her om vinteren . Hvis der er nogen der har en god ide til hvordan man evt. får det ordnet vil jeg gerne høre nærmere
Aero
PGO T-Rex 50cc
Svar
#4
Du kunne jo begynde med, at montere en billig lille cykelcomputer :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
Jeg har allerede installeret en cykelcomputer på T-rex'en, desværre en uden baggrundslys så det er så som så med glæden her i den mørke periode.

Kunne godt tænke mig noget med blå/rød baggrundslys, og gerne digitalt frem for analogt.

Tror nu bare at det er møg dyrt at skifte til fx. Koso.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
kragen Skrev:Du kunne jo begynde med, at montere en billig lille cykelcomputer :wink:

Som F.eks. denne Grin:
Cykelcomputer.
Svar
#7
Darknezzdell Skrev:Jeg har allerede installeret en cykelcomputer på T-rex'en, desværre en uden baggrundslys så det er så som så med glæden her i den mørke periode.

Kunne godt tænke mig noget med blå/rød baggrundslys, og gerne digitalt frem for analogt.

Tror nu bare at det er møg dyrt at skifte til fx. Koso.


Her er et lille udvalg: Diverse speedometre.
Svar
#8
Nu har leg lige haft en af mine venners scootere stående (Speedfight), den havde fået monteret KOSO digital speedometer, og det var et h*elvede at få alle de ledninger tilsluttet ordentligt, fordi der også var omdrejningstæller og alt muligt andet gøjl på. Men det lykkedes, så hvis du skifter, så tag dig tid til det Smil Det kan kun anbefales.

Havde selv samme problem med min scooter, (Speedfight) det med at den kørte speedometer ud med over 10+, det var lidt trist, men jeg kørte den til mekaniker. så de ordnede problemet for mig ..
Svar


Forum spring: