Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvorfor: Spørgsmål ang billister
#1
Spørgsmål til de kloge Grin
1.Hvad er det der får nogle billister til "kun" at køre mellem 65-70km/t på landevej og specielt hvor der er fuldt optrukne linier?
2. Hvad er det der får billister til at tro at et parkering forbudt skilt bare kan overses så man parkerer hvor man har lyst om det så er ud for folks indkørsler.
3. Hvad er det der får billister til at køre 40km/t i byzone og samtidig køre helt ude langs midterstriben.
4. Hvad er det der får billister til at bremse ned til skridtgang ca 100m før de skal dreje
5. Hvad er det med unge forældre og deres små djævlemonstre? Bor lige ved siden af en vuggestue der har glimfremragende stor parkeringsplads men sgu om ikke der skal parkeres ude på vejen og selvfølgelig næsten lige under et parkering forbudt skilt ELLER også køres der op på fortovet for djævleungen må søreme ikke få frisk luft da eller??
6. Hvad er det der gør at de unge forældre i dag tror at de er enerådende i forretningerne og slæber deres forpul*** store barnevogne etc ind i butikkerne OG parkerer dem midt i gangene og ser meget fortørnede ud når man gerne vil forbi.
7. Hvorfor skal ungerne partout slæbes med ind i forretningen i den mest travle tid? Det eneste de "kære" forældre opnår er at ungerne skriger og er umulige. Lad dem da for hulen blive hjemme og tag jeres "kvalitetstid" med dem hjemme.

En række opstød dog ikke sure Grin

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Kan godt forstå dig Russer60 og er helt enig i alle punkter Grin , har lige et også hvorfor skal kondi løberer løbe på cykelstien også når der er et fortorv som man godt kan løbe på uden problemer Fortvivlethock: og når der ikke er fortorv løber de også på cykel stien og tager ikke hensyn til cykler og knallerter gud hvor er jeg trat af kondiløberer ,og hvorfor skal de løbe når der er bæl rangene mørkt Fortvivlethock: :? fatter det ikke Spørgsmålstegn .
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#3
Johannes
Se dem havde jeg så ikke lige taget med i mine udgydelser Grin
Troede faktisk at jeg ville få flere kommentarer på mit "opkast" men det er åbenbart ikke tilfældet.

Hvorfor ikke? ja det lader jeg så stå Grin

Svar
#4
Jeg har en til listen.

Hvorfor skal folk altid blænde op lige når de kører forbi en på scooter, det er satme trælst.

Eller hvad med hvorfor skal folk køre med deres eftermonterede ulovlige xenon og blænde alt og alle.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#5
russer60 Skrev:Troede faktisk at jeg ville få flere kommentarer på mit "opkast" men det er åbenbart ikke tilfældet.

Tja ingen indvendinger fra min side pga. jeg er enig med dig Grin
Men har da selv lige en Blink med øjet Hvorfor er det at 99% af alle knallert 30'erne når de skal svinge til venstre, altid bruger svingbåsen ?? (Der hvor den forefindes selvfølgeligBlink med øjet )
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Nr 6 og 7, kan jeg godt tilslutte mig.
Svar
#7
Hvorfor er der så mange trafikanter derude, der ikke aner hvordan et blinklys skal bruges?
Hvor er det bare dejligt informativt at en trafikant aktivere blinklyset EFTER vedkommen er kørt over i en svingbane eller ligende.
Jeg ser det hver dag, og det kan næppe tælles på én hånd!

Eller endnu bedre; Kommer kørende på lande/hovedvej, trafikant foran, sænker farten, bremser og SÅ aktivere blinklyset, fordi vedkommen vil dreje ind af den eneste sidevej der er - hvorfor fanden så ikke blinke 200meter inden?

Ffs.. Det kan virkelig pisse mig af!


For sidste gang: Et blinklys er et redskab der skal fortælle andre trafikanter hvad man snarest har tænkt sig at gøre! Ikke for at bekræfte: "Ja, jeg skiftede lige vognbane", eller: "Ja, det var sku her jeg skulle dreje ind af sidevejen.."

Grrr !/%&)¤"(#..
Svar
#8
En klassiker:

Pensionister som handler ind EFTER klokken 16.00 med deres rolatere, kørestole, gamle stive rygge med stokke, og slængrer gennem gangen så man ikke kan komme forbi??!!

Folk der kører 75 på motorvejen, de er mere til fare en ham der kører 130.

Folk over 69 som kører bil, 1/3 kan ikke se, 1/3 kan ikke hører, 1/3 kan ingen af delene. og ingen af dem kan kører bil.
Svar
#9
Loloboy Skrev:Folk der kører 75 på motorvejen, de er mere til fare en ham der kører 130.

Dén forstår jeg ikke lige.. Nu har jeg selv en meget lille bil, og 95km/t på motorvejen er ofte hvad jeg cruiser rundt med. Det er hvad der er mest behageligt med min lille bil.

Jeg fatter simpelthen ikke de mennesker der konstant ligger i overhalingsporet, blinker med lygterne til foran kørende biler og hvad ved jeg.

Når jeg selv overhaler en lastbil eller ligende, så overhaler jeg selvfølgelig kun når der er frit et godt stykke bagud, og jeg trampen selvfølgelig også pedalen i bund så jeg overhaler med de ~110km/t.
Men at der så i mellemtiden kommer en direkte psykopat af en bilist, indhenter mig med 170km/t og så ligger helt oppe i røven på mig, blinker med lyset - for at jeg skal overhale hurtigere?
Fandme nej!

Jeg så virkelig gerne at Politiet kørte noget mere rundt i civil på motorvejen. Det er helt vildt hvad mig og min kæreste ofte ser på en tur fra Jylland til Sjælland, og det er ikke kun mod os, det er oftest når vi bare cruiser i højre spor, at vi længere fremme kan se en der har alt alt for travlt ligge og presse en foran kørende osv.

En forrige gang, talte vi ikke mindre end over 20 gange hvor bilister på motorvejen ikke holdte en sikker afstand til foran kørende, bilister der overhalte inden om via højrespor, bilister der ligger og "slåsser" ved at bremse op foran hinanden osv.
20 gange hvor jeg klart mente at der burde udstedes bøde, i visse tilfælde tage kørekortet med det samme, for når man først viser en så ligegyldig indstilling over for sine medmenneskers liv i trafikken så skal man ikke have ret til at være i blandt dem!


Alt dette netop kun fordi folk har for travlt, for mange penge og derved alt for store biler der slet ikke burde være nødvendigt i vores terræn, og ikke mindst deres ego.
Alt for mange tænker kun på sig selv, og det er sku sørgeligt...


Roadrage er i hvertfald blevet aktuelt i DK. Det er helt sikkert.(Nu antager jeg at de 75km/t var en overdrivelse (underdrivelse Spørgsmålstegn )
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Jeg kan godt se din pointe SLK, og ja det var lidt en over/underdrivelse :P Men nu er jeg nok selv blandt dem som godt kunne finde på at træde liiiiiidt for kraftigt på speederen når jeg når motorvejen. Og som du selv siger, har det også meget at gøre med bilen man kører i.. selv kører jeg en Ford Mustang 351 Mach 1, og hver gang jeg er ude og kører kan jeg simpelthen ikke vente med at hører de mange hestekræfter tonse derud af Smil
Svar
#11
Loloboy Skrev:Jeg kan godt se din pointe SLK, og ja det var lidt en over/underdrivelse :P Men nu er jeg nok selv blandt dem som godt kunne finde på at træde liiiiiidt for kraftigt på speederen når jeg når motorvejen. Og som du selv siger, har det også meget at gøre med bilen man kører i.. selv kører jeg en Ford Mustang 351 Mach 1, og hver gang jeg er ude og kører kan jeg simpelthen ikke vente med at hører de mange hestekræfter tonse derud af Smil

Tillykke, endnu en idiot på de danske veje der ikke fatter at køre hvad hastighedsgrænsen siger.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#12
DarkSide Skrev:Tillykke, endnu en idiot på de danske veje der ikke fatter at køre hvad hastighedsgrænsen siger.

Små slag, små slag. Der er grænser for hvor meget sådan en gammel øse kan præstere.
Svar


Forum spring: