Søg Garagen Hej Gæst! Register

Malossi vs. Polini - Variator
#1
Hey, som overskriften lyder står jeg og skal til at købe mig en ny variator. Har før kørt med Malossi Multivar, men har også hørt meget godt om Polini.

Men hvad mener i er bedst?

Her er et lille uddrag fra speedline om de forskellige variatore, prisen er den sammen:

Malossi Multivar
Kvalitets variator, som med sin høje kvalitet og gode forarbejdning, sikrer en jævn og stærk kraftoverførsel. Grundet optimerede rullebaner, giver variatoren både bedre optræk og højere topfart. Variatoren er selvsmørende og er derfor vedligeholdelsesfri. Variatoren leveres med ét sæt 16 X 13 ruller.

Polini Speedcontrol
Polini Speedcontrol variatoren er yderst kraftig og sikrer forøget optræk og topfart. Dette sker gennem forbedrede rullebaner og en generelt bedre overførsel af krafterne. Denne variator kører med 16 X 13 ruller. OBS : Modelbillede.
Kilde: Speedline.dk

På forhånd tak!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv at søge lidt rundt?

---> SG søgning .
Skrevet af mig.

"Hvis det ikke er i stykker, så lad vær' med at pille". ;)
Svar
#3
Hej! Jeg havde helt bestemt taget en Malossi til sådan en Pgo svend,køre selv med Malossi på min Pgo Dr Big :wink:
MVH
Rc Scooter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

Svar
#4
Sværger også til Malossi Grin. Polini :nonono:
Svar
#5
Jeg har nu altid været glad for polini dele generalt. Alle de dele jeg har haft igennem årene. Har altid været meget høj kvalitet. Og har haft rigtig go holdbarhed.
kennh
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jps, nogen begrundelse for at jeg skal vælge Malossi Multivar?
Svar
#7
Giko Skrev:Jps, nogen begrundelse for at jeg skal vælge Malossi Multivar?

Kun een, og det er at der ikke er er tænder på bagpladen på Polinivariatoren. Det er der på Malossi'en. Og jeg HAR prøvet Polinivario'en. Den lavede en rille i krumtapspinden, og det duer jo ikke. Men nogle kloge hoveder her på BS, påstår det er mig der har spændt den forkert Griner.

De giver samme ydelse med hensyn til fart og optræk, men der er altså lige den lille forskel, der gør at JEG vælger Malossi, altid. (kører med nr 4 eller 5 Smil ).
Svar
#8
Jps Skrev:Men nogle kloge hoveder her på BS, påstår det er mig der har spændt den forkert Griner.

Og det kan ikke diskuteres ligesåvel som du påstår ovenstående med at den laver riller i krumtappen pga. de manglende riller i bagpladen! Jeg har monteret de første 20-30 stykker af denne variator på Hot 50 uden en eneste lavede mærker i krumtappen. Det grænser sig til hysteri når man påstår at det ikke virker uden riller i bagpladen. Selv mange af os som kører banerace kører uden riller i bagpladen, så de fejler altså ikke noget. Udråbstegn Kræver selfølgelig at de bliver shimmet rigtigt op med de medfølgende skiver som følger med, så den kan spændes forsvarligt på krumtappen.

Jps Skrev:Malossi, altid. (kører med nr 4 eller 5 ).

Og jeg har erfaret Polini variatorere er mere slidstærke end Malossi's. Også på min egen Typhoon med 16x13 ruller, da den havde det. Den kørte godt 40.000 km og var ikke slidt op. Skiftede blot for at få en variator med større ruller. Malossi har jeg dog ikke selv prøvet på nogle af mine scootere, da jeg har gode erfaringer med Polini. Se min baneracer, den kører med én og samme variator som den altid har gjort siden maj 2003. Og er den blevet varsomt behandlet på banen?

Du kan roligt købe dig en Polini variator til din scooter.
Ivrig scooterkører både på gaden og på banen.
Har rodet med scootere siden 95, hvor jeg startede i lære.
http://www.scootergalleri.dk/html/gal_vi...p?ID=12360
Svar
#9
Lehman Smil.

Den diskution har vi jo haft næsten hver gang, vi har mødtes? Men jeg køber ikke en Polini, uden der er tænder i bagpladen. Beklager meget Smil.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Nej men nu har han også min erfaring med selv samme og vurdere ud fra. Siger ikke du skal ændre mening, for det har jeg opgivet forlængst. Men det har jeg også skrevet min mening om lige over. Blink med øjet
Ivrig scooterkører både på gaden og på banen.
Har rodet med scootere siden 95, hvor jeg startede i lære.
http://www.scootergalleri.dk/html/gal_vi...p?ID=12360
Svar
#11
Lehmann Skrev:Nej men nu har han også min erfaring med selv samme og vurdere ud fra. Siger ikke du skal ændre mening, for det har jeg opgivet forlængst. Men det har jeg også skrevet min mening om lige over. Blink med øjet

Jamen jeg er helt på det rene med, at du er ekspert på området Smil. Og det respektere jeg da 100%, og tager gerne imod gode råd fra dig af. Men lige præcis "duellen" mellem Malossi og Polini, der er vi jo uenige. Grin
Svar
#12
Lehmann Skrev:...Også på min egen Typhoon med 16x13 ruller, da den havde det. Den kørte godt 40.000 km og var ikke slidt op. Skiftede blot for at få en variator med større ruller...

Nogen fordel ved at skifte til en med større ruller, eller?
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar


Forum spring: