Søg Garagen Hej Gæst! Register

Startproblemer
#1
Hej der ude, jeg har købet en Giantico Spritnt fra 07, den var ikke særlig pæn, men prisen var også der efter, jeg kan ikke starte den, først troede jeg at det var fjernstyringen så den koblede jeg fra, det var ledt da det er moneret med multi stik men.
Når jeg drejer tændningsnøglen om til on, står tændrøret og gnister, skruer jeg tændrøret i og trykker på startknappen, sker der ikke en f..., korslutter jeg så startrelæet går starteren i gang, men den starter ikke.
Jeg tror godt jeg ved hvorfor den ikke vil starte, kaburatorstudsen var revnet og den får så falsk luft og der ved sender den ikke vacum i gennem benzin systemet og lukker ikke benzinhanen op, det er til at forstå.
Er der nogen der kan fortælle mig hvor for tændnings systemet opføre sig sådan, jeg kan jo montere fjernstyringen igen, så kan jeg aktivere starteren igennem fjernkontrollen, men ikke igennem startknappen, hvad sker der.
MVH
Leif
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Den CDI du har på den er sikret den gamle med fabriksfejl den skal byttes til en ny B-version hvis scooteren er under 24 mdr gammel (reklamationsretten).

Klikker dit relæ bare når du trykker på startknappen?
Tænder stoplys når du bruger bremsehåntaget?

Skift også dit tændrør nu du alligevel skifter CDI?

Tjek eventuel om der er en lille skrue i toplåger på karburator for hvis det er skal den ud.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#3
Tak for svaret, jeg vil prøve at få byttet den cdi box til en B-version, men desvære har jeg kun reg.attesten på knallerten, jeg har købt den brugt.
På reg.attesten står der at den er indreg, første gang den 04.04.2007 om THansen godkender den ved jeg ikke, men prøves skal det.
MVH
Leif
Svar
#4
Jeg kan stadig ikke starte den, jeg kunne ikke fpr CDI enheden bytte ved THansen, dr gives ikke ved dørene, så jeg skal lig ehavde fundet en billig en, der må være nogen andre der har reserveddele til en sådan.
MVH
leif
Svar


Forum spring: