Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco Stealth, 30 hos T.Hansen
#1
Hej Alle.
Jeg overvejer kraftigt at købe Giantco Stealth, 30 hos T.Hansen, er der nogen der har god/dårlig erfaring med T.Hansen ? Kan se på diverse indlæg at det er en rimelig scooter til prisen bortset fra lidt ekstra vedligeholdelse ? Hvad med rust er det værre end de dyre modeller?
På forhånd ak for hjælpen Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Gør det ikke, T-hansen er berygtet for ik at samle ordenligt, Også er Gaintco ikke af særlig god kvalitet.
Svar
#3
Jeg vil mene Sprint er bedre kvalitet, men har du overvejet alle de andre alternativer?
Hvad med noget rigtig kvalitet som, Piaggio, Gilera, Vespa, etc.
Piaggio Skipper 150 cc - 13,1 hk på rullefelt (Totalskadet)
Piaggio Skipper 150 cc - Købt 12-10-2010
Svar
#4
Ja jeg har kigget på Aprilia, Gilera osv. Men der er jo en stor prisforskel, så spørgsmålet er om det kan betale sig, at købe de billige alternativer??
Svar
#5
Har selv just erhvervet en sådan lille sag - dog i 45'-udgave. Virker fint, holder hvad den lover - 45 ligeud og over fyrre kilometer literen. Behagelig motorlyd, ikke som de dér arrige 2-taktere.

To ting at notere:
Rummet under sædet kan IKKE bruges til at opbevare en hjelm i - hvilket absolut var hvad jeg havde forventet, formen taget i betragtning.
Under kørsel rager mine knæ lige præcis op over kanten på skjoldet, så de bliver kolde og våde i løbet af ganske kort tid. Irriterende, men muligvis kun et problem for få. Desværre er jeg en af de få.

Ellers ikke noget. Og omkring T. Hansen; indtil videre har jeg fået fin behandling. Hvorvidt dette er et særsyn, kan jeg ikke sige - jeg har kun handlet i den ene butik. Og jo - jeg har osse fået lavet 1. service hos dem. Mekanikeren havde tydeligvis haft fat i den; tomgangen var sænket ganske meget, og han har osse pillet i karburatoren (gætter på han har magret blandingen, da denne vel ab fabrik er stillet til 'fed' for at holde temperaturen nede)

Jeg har en fornemmelse af at de fabriksmonterede dæk ser ud af mere end de er; smarte er de, men grundet en punktering ganske kort efter ibrugtagning har jeg skiftet bagdækket til en helårstype, og det har jeg ikke fortrudt! Fordækket står for tur nu, eftersom det ikke er rundt eller sidder forkert på fælgen - maskinen 'hopper'. Kun lidt, men alligevel.

Du bør i øvrigt være opmærksom på at det ikke er lige sådan at punktere. Man kan ikke lappe hjulet 'på vejen', da det er slangeløst og i øvrigt kræver behandling på dækmaskine. Køb en 'Dækpilot' og opbevar den i bagagerummet!

Og så skal man jo i øvrigt huske at behandle sådan et nyt stykke mekanik pænt den første tid. De første 500 kilometer synes nærmest uendelige. Så må man efterhånden give lidt mere gas, og det er jo dejligt. Men husk at være tålmodig!!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hmmm... Køb den der nye 2-takter fra Giantco, som de snart får på lager?
Svar
#7
Hej Park.

Mit svar til dig vil være, at det kan betale sig at give lidt eksta for køretøjet. Evt find en til 10-12k.

Jeg har selv en sprint copi, og den koster altså en del i reservedele, da der tit går noget i stykker. Jeg vil tro der oftere er noget galt med den, end hvis jeg havde offret lid ekstra og fået en "god" maskine.

Det kommer selvfølgelig også an på ens behov til scooteren.

EDIT: Hvis du læser lidt omkring herinde. Syntes jeg også det er tydeligt at der ofte er "små problemer" med giantco scootere.
Svar
#8
Hej.

Jeg ved godt, du sikkert ikke er særlig glad for det, men køb en brugt scooter. Hvis jeg skulle råde dig til at købe en scooter, skulle det være en Yamaha Neo's. Det er en scooter, man simpelthen ikke kan slå ihjel. Jeg har lige købt en brugt Neo's for 3000 kr og har kørt 16.800 km, men hvad betyder km'erne, når den stadig køre og starter som en drøm?

Ps: Køb hellere nogen lidt ældre kvalitetsmaskiner, end de nye Thansen modeller, som sagt er Thansenscootere kendt for ikke at være samlet ordentlig. (Jeg siger ikke, at alle scootere er samlet dårligt.)

Hilsen Jonas
Sætter meget stor pris på, når folk hjælper. Derfor hjælper jeg også så vidt muligt selv.
Svar
#9
Hejsa Ankerpeter

Hvis jeg skulle anbefalde dig noget så skulle du købe din scooter et andet sted end Thansen for det siger jo sig selv hvorfor, du kan sagtens få dig en god billig scooter til den samme pris hos en rigtig scooter forhandler som sælger de billige kinascooter :wink: .
Med Venlig Hilsen.
Micras.
Yamaha Neos 4T, Titanium/Grå EU45, årgang ´13. 17100 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
mafiltenborg Skrev:Du bør i øvrigt være opmærksom på at det ikke er lige sådan at punktere. Man kan ikke lappe hjulet 'på vejen', da det er slangeløst og i øvrigt kræver behandling på dækmaskine. !

Jo og nej. Det er faktisk utroligt enkelt at lappe en scooter - enklere end at lappe en cykel da dækket ikke skal af og der ikke er nogen slange.

Med T. Hansens lappesæt, en lille pumpe samt en lille tang til at fjerne den punkterende genstand med tager det ca. 5 minutter at blive kørende igen. Derefter futter man til nærmeste tank og punper op til korrekt dæktryk. Voila - så god som ny.
8)
Svar
#11
Citat:Hejsa Ankerpeter

Hvis jeg skulle anbefalde dig noget så skulle du købe din scooter et andet sted end Thansen for det siger jo sig selv hvorfor, du kan sagtens få dig en god billig scooter til den samme pris hos en rigtig scooter forhandler som sælger de billige kinascooter.

Det har du sikkert ret i, men jeg er ikke meget for det alligevel :wink:
Sætter meget stor pris på, når folk hjælper. Derfor hjælper jeg også så vidt muligt selv.
Svar
#12
Runnerdude Skrev:Jo og nej. Det er faktisk utroligt enkelt at lappe en scooter - enklere end at lappe en cykel da dækket ikke skal af og der ikke er nogen slange.

Med T. Hansens lappesæt, en lille pumpe samt en lille tang til at fjerne den punkterende genstand med tager det ca. 5 minutter at blive kørende igen. Derefter futter man til nærmeste tank og punper op til korrekt dæktryk. Voila - så god som ny.
8)

Jotak - det har jeg opdaget nu. Købte et af T.Hansens lappesæt og fik faktisk brug for det her forleden. Enkelt Smil
Svar


Forum spring: