Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny scooter?
#1
Jeg har lige fået solgt min scooter cpi oliver city og jeg er temelig glad for at slippe af med den for jeg har i den sidste halve år ikke haft andet en bøvl med den, så det bliver ikke en cpi igen. Jeg er temmelig forelsket i en elystar, er der nogle af jer der har gode eller dårlige erfaringer med den så hører jeg gerne.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har haft den tvivlsomme ære, i en kort periode, at have været i besiddelse af en sådan 45 "flyder" til en formue.

Den har næsten alt, hvad man kan ønske sig, men min havde desværre også alt, hvad man ikke ønsker sig af problemer med det elektriske Ond I de 4-5 måneder, jeg havde den, var den på værksted i over halvdelen af tiden (det var dengang, de blev serviceret på et Peugeot bilværksted). Om det bare var min, der havde de tendenser, eller om det var værkstedet, der fumlede, skal jeg lade være usagt, men resultatet var, at jeg fik den "byttet" med en anden og mindre Peugeot, der til gengæld aldrig havde brug for en mekaniker.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Jeg var også selv tæt på at købe en Elystar for ca. halvandet års tid siden. Det er en virkelig lækker maskine og jeg har stadig ikke prøvet andre scootere som er mere komfortable at køre på. Det er i ordets bedste betydning den ultimative flyder.

Jeg valgte dog Gilera Runner i stedet af nogenlunde samme årsager som Kragen anfører. Runneren har en mere teknisk avanceret motor som har ry for næsten aldrig at gå i stykker, mens Elystar'en har ry for at have elektriske problemer - mere specifikt med ECU'en (den computer som styrer alt i motoren). Jfr. Elystar-ejere som jeg har talt og e-mailet med er det dog ikke alle som er lige uheldige og der er en del ejere som er glade for deres maskiner.

På daværende tidspunkt kostede Runneren og Elystar'en det samme - lidt over 20.000 - men det har ændret sig siden eftersom Elystar'en er faldet over 6.000,- i pris. Og det har gjort den til noget af et super-tilbud i den prisklasse. Havde jeg kunnet få den til 15.000,- dengang ville jeg med meget stor sandsynlighed have valgt anderledes og idag være kendt som "Elystardude".
:wink:

Der er to ting at være opmærksom på....

- Peugeot giver 3 års garanti hvilket også dækker eventuelle problemer med ECU'en. Så hvis der er elektriske problemer indenfor de første 3 år koster det ingenting. Dog er det selvfølgelig stadig iriterende at holde på værksted.

- Årsagen til at Elystar er nedsat så meget er, at den er på vej ud af det danske marked. Så det er altså en slags "ophørsudsalg" og der kommer ikke flere nye modeller af typen.
8)
Svar
#4
Tak for svarene. Det er lidt svært at vælge for nogle siger at det er skidt og andre siger det er godt. Jeg må kigge mig omkring og se på udbudende, der er bestemt nok at vælge imellem. Men jeg kan godt lide at elystaren er en flyder, det passer godt til mig. Og til sommer kunne jeg godt finde på at tage lidt på tur rundt i landet. 8)
Svar


Forum spring: