Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kørebesvær efter den er startet.
#1
Min scooter har kørt 200 km. Jeg havde lidt problemer med den efter den havde stået stille nogen dage og det var blevet meget koldt. Hældte derfor lidt sprit i benzinen. Herefter kørte den fint i et par dage. Igår fik jeg problemer med den.
Da jeg skulle starte den var der ingen problemer. Den stod på centralstøttebenet. Ligeså snart jeg satte den ned, begyndte den at opføre sig mærkligt. Der kom ingen reaktion fra gashåndtaget, andet en, en brummelyd. Det virkede som om den taber kraft når den ikke står på støttebenet. Men stiller jeg mig ved siden af scooteren og starter den er der ingen problemer. Ligeså snart jeg sætter mig på sadlen begynder problemet igen. Er der nogen der har en idé om hvad det kan være?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det lyder sku lidt mystisk...Men prøv at pille sadlen af og se om der er nogle slanger/ledninger der sidder i klemme?!

Det kunne godt tyde på at det kunne være noget i den stil?
Svar
#3
Er det kun er når den er kold, så kunne det tyde på at den får for lidt choker.
Svar
#4
Måske et helt vildt skud i tågen :? Hvis det ikke er f.eks. luftslangen, der kommer i klemme (sket for mig), så kunne det måske være afbryderkontakten på sidestøttebenet, der driller, hvis din model har en sådan anordning.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
Nej det er ikke kun når den er kold.
Jeg snakkede med en idag, som sagde at jeg skulle prøve at tømme bundkarret og se om der var andet en benzin i. Det må jeg lige prøve. Jeg fik kørt en tur idag, hvor den gik rimeligt. Dog er det som om at den taber gassen pludseligt. Den kommer dog hurtigt igen. Men det kaster mig lidt frem og tilbage på sædet.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: