Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp til mine bremser -Speedfight 2
#1
Hej Alle BS brugere. Jeg har lige et spørsmål. Jeg er ikke helt sikker på om mine bremser nogensinde er blevet skiftes, de har kørt min. 4500 km, og jeg har nogle billeder, som i kan se om de skal skiftes.

Mvh. Anders Westberg.

Billeder --> http://www.damgaard-net.dk/Scooter/
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
2hvybg3yb
Ud fra billederne har du masser af bremsebelægning tilbage Grin

Svar
#3
Den er nemlig begyndt at ryste HELT vildt når jeg bremser ned, men det er "næsten" kun med bagremsen, men kan min bremse været blevet skæv, eller mit ophæng der sidder løst ??

Nogle der kan hjælpe? Kan ligge en video ind imorgen.
Svar
#4
2hvybg3yb Skrev:Den er nemlig begyndt at ryste HELT vildt når jeg bremser ned, men det er "næsten" kun med bagremsen, men kan min bremse været blevet skæv, eller mit ophæng der sidder løst ??

Nogle der kan hjælpe? Kan ligge en video ind imorgen.

Det kan evt være noget bremsestøv, det kan du få væk med at køre din knallert lidt frem og tilbage. Jeg har lige været til service her i mandags, og min havde kørt ca 4900 km, der blev der skiftet bremsebakker selvom de ikke var særlig nedslidte (sagde jeg også han skulle gøre), men de bremsede elendigt.
Peugeot Speedfight 2 AC 08

--------------------------------

When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep - not screaming, like the passengers in his car.
Svar
#5
Hvis der er problemer med dem, så skift dem, de er så billige at andet ikke kan betale sig. 50 kr koster de vidst i t-hansen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
På billed syv så det ud som der er revner i tromlen :wink:
kør ikke hurtigere end dine engle kan følge med
Svar
#7
Jeg vil tro at der snildt er til 10.000 km. foran og 50.000km. bagpå. Men har man kørt med en slæbende bremse, så kan den blive så varm at belægning tage skade, der vil komme en glashård overflade på belægningen, dette kan dog slibes af.
Eftersyn af bremse kan du læse mere om her: http://www.letsindig.be/kymco/bremse/bremse.htm
Svar
#8
LETSINDIG Skrev:Jeg vil tro at der snildt er til 10.000 km. foran og 50.000km. bagpå. Men har man kørt med en slæbende bremse, så kan den blive så varm at belægning tage skade, der vil komme en glashård overflade på belægningen, dette kan dog slibes af.
Eftersyn af bremse kan du læse mere om her: http://www.letsindig.be/kymco/bremse/bremse.htm
Det med de 50.000 bagi har jeg ikke hørt, men det beroliger mig noget.
Foran skiftede Dutch mine omkring 15-16.000, men da var der heller ikke meget tilbage :oops:
Gutten, der havde den til service efter 13.000, burde nok have ladet en bemærkning falde. Ond
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#9
Som LETSINDIG siger, kan der allerede være dannet en "glasskorpe" på belægningerne. Bremsen behøver ikke at "hænge", for at det kan opstå. Hvis bremsestøvet ikke kan komme væk fra belægningerne, vil det autmatisk blive brændt fast ved almindelige opbremsninger. Du kan prøve, at slibe/raspe belægningernes overflade, og når du nu er i gang, så kan du file to-tre riller på tværs af belægningerne, 1mm ned og 2mm i bredden, eller købe nogle belægninger næste gang, der allerede har rillerne :wink: Rillerne gør det lettere for bremsestøvet, at komme væk fra belægningerne.

Det, der bekymrer mig mest, er dog, at der er et tydeligt brud i bremsetromlen, og at der ses en forskydning af et slidspor præcis, hvor revnen er. Dette kan også være årsagen til rysteriet. Under alle omstændigheder, vil jeg råde dig til, at få skiftet den defekte tromle snarest, da en sprængt tromle, kan få katastrofale følger.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Nogle der evt. kan ligge et billedet op med en markeret sted.. kan nemlig ikke lige se det ..
Svar
#11
Kan jeg bare tage noget fint sandpapir og sliber overfladen ?
Svar
#12
IMG_0289.JPG
Der er både en lodret streg i tromlen men også to langsgående øverst i billedet

Svar


Forum spring: