Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kedsomhed
#1
Hey alle, i skal lige høre denne lille episode jeg havde her til aften. (Tekst er kopieret fra chatten da jeg skrev det til Jps). Smil

Mig og en ven havde været ude og køre en tur, ham på hans nye istandsatte Dr. Big, dog larmer den lidt (utæt pakning). Nå, vi har så været ude og køre lidt omkring, bla. kiggede vi på biler, det var hygsomt nok. (Altså ikke i forretningen, bare udenfor). Da vi så havde gjort det, ville vi køre hjem hver for sig, og kørte ad Roskildevej i Frederikssund.

Vi ser så nogle venner også på deres scootere, lidt halv brianer er de, men de er flinke nok. Og de fortæller om nogle af deres venner, 2-3 stykker kører rundt i et gammelt vrag af en Nissan Micra (fandt først ud af at det var denne model da de senere jagtede mig). Hvid. Og de kører rundt og irriterer folk og sætter blå blink på taget. Jeg synes det lyder lidt sjovt, så jeg griner lidt. Nå, vi kører videre ned af Roskildevej og siger farvel til vennerne. Da vi når krydset siger vi farvel lige inden det bliver grønt og jeg svinger til højre. Inden jeg svinger siger jeg til min ven "Lille hvid bil?" da der netop holder sådan en ved siden af os, og vi griner lidt (eller jeg gør). Nå, jeg svinger så, men holder lige ind og skal rette på min hjelm. Jeg ser så godt de unge svinge ned af en gade, og ser lidt mistænkelige ud. Jeg tænker ikke over det, og kører, da de er væk.

Men... Da jeg så kommer forbi det sving hvor de er drejet af, ser jeg ham med positions lys og har vendt vognen. Da han så ser mig, sætter han almindeligt kørelys på, og giver den gas (kunne dog ikke høre noget for larmen fra scooteren). Jeg tænker så resolut: Nææh nej!, så jeg drejer ind på Aldi's parkerings plads, som er gennemgående, og drejer ud på en anden gade, lige med ham idioten i hælene (næsten, han var lidt bagud da den spand af en gammel lortebil sikkert ikke kunne trække noget). De når så lidt tættere på da jeg kører op af vejen i 200-300 meter. Jeg tænker så smart, at jeg da bare drejer ind af parkerings pladsen til det lokale værtshus, og kører igennem gangtunnellen som fører ud til gågaden, for der kan han ikke komme med. Så endeligt slap jeg af med den idiot. Jeg skyndte mig bare over til den lokale kvickly og gemte mig der i 4-5minutter, for ikke at møde ham igen.

Jeg kan godt sige jer: jeg har altid synes det lød sjovt når folk fortæller den slags historier, men det er satme ikke sjovt at blive udsat for det selv! Og jeg blev fandme da også forskrækket! Hvad fanden har jeg gjort dem siden jeg skal tyranniseres!? Jeg kørte så ned til min ven igen, faktisk få minutter kun efter vi havde sagt farvel til hinanden, og fortalte ham det hele. Jeg er ikke bange for disse fyre, men alligvel stak jeg af fra de idioter, for gider simpelthen ikke tale med sådan nogle!

Jeg citerer ordret hvad jeg sagde til min ven, inden vores anden gangs farvel: Hvis jeg nogensinde ser den bil igen, gøre det mod andre scootere eller jeg bliver udsat for det igen, så ringer jeg FANDME efter politiet!... Sådan en idiot har fandme ikke fortjent at have kørekort!

Så er mit spørgsmål: Hvor går grænsen for ekstrem kedsomhed i dagens Danmark?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg er os selv ofte i Frederikssund! Grin

Men hold kæft en nar. Hvor gammel er han? Personligt havde jeg meldt ham.
Grænsen gik allerede, da han gassede op foran dig.
Svar
#3
Det er ikke kedsomhed, det er dumhed! :x
• PGO T-Rex Januar 2005 - Maj 2014 ca. 42000 km.
• PGO Dr. Big Maj 2014 -
Svar
#4
Fribe>> Jeg vil vel tro at han er cirka 18-25 år.

Bozzie>> Nej. De to blandet sammen!
Svar
#5
Så skete det igen igår, dog stoppede de os ikke og kørte ikke vildt, da vi var tre personer på hver sin scooter.

Men jeg fik fandme nok, og kørte ind på en lukket fabriks plads hvor jeg kunne gemme mig hvis de skulle komme tilbage, og ringede til politiet og sagde at nu var det sku nok at de skulle køre rundt og genere folk på den måde, fik ikke registrerings nummeret, men sagde hvor i Frederikssund de kunne finde den, hvad hus den holdte ved og så måtte de ellers bare tage et kig på det, hvis de evt. havde en patrulje kørende i området (hvilket de ikke havde, men de kunne jo melde til en i nærheden i en anden by, som evt. ville kigge på det senere hen).
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det du skal gøre.. Køb noget af det der mureskum og fyld deres udstødning op med det eller pratisk talt alle huller og revner du kan finde, superlim i nøglehullerne og knæk antennen, og rids derefter "Tak for igår" på siden af bilen med din nøgle :P Ej. det ville sku være dobbelt moralsk men skidt med det .. Lidt jokes kan man vel godt fyre af Smil

Det er lidt svinsk synes jeg på en eller anden måde at ligge og jagte mennesker på knallert når man selv er en "tung billist" og nemt kan torpedere en knallert til ukendelighed +fører hvis det endelig skulle gå galt .. Men ja mange "keder" sig så meget at det kan gå ud over andre på andres bekostning.. Vi har samme problem engang imellem her på Falster, Men da min scooter er lidt rap i bagdækket, rendte den nemt fra dem,på de små kortsider hvor de ikke kunne få samme gasrespons, men man er sku på et hamrende hjerte når det endelig sker, Nu er jeg så heldig at min far er politimand så jeg fik hurtig snakket med politiet og de kom hurtigt.. Men ved ikke om de nogen sinde er blevet fundet.. og det er kun sket 1. gang indtil videre. Men en af mine venner er kommet ud for det samme.. Min historie er ikke den samme handling som din Smil
Svar


Forum spring: