Søg Garagen Hej Gæst! Register

Merlin lukker butikkerne
#1
Så det er med at komme ud af starthullerne, hvis man vil gøre et kup.
Spar op til 75%.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Tak, jeg vil skynde mig derned nu. :o
TMS Classic 50 4t 2008, 3000km
Giantco Sprint 2008, 2800km 89cc Naraku
Billeder på vej! :)
Svar
#3
Som sedvanlig har man ikke penge til det ,men det bliver da temlig svært at kunne bytte tingne hvids de går istykker så jeg ville ikke lige købe noget der, trode faktisk at det var Coop/FDB som hvade Merlin men så godt nyheden i går, deres kunde service har også altid været lig nada rigtig dårlig syntes at det er godt på en måde at de lukker for der har kun været problemer med at forbrugerer ikke har kunne få deres ting lavet eller byttet ,gidder ikke at sætte mine ben sådan et sted.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#4
Johannes Johansen Skrev:deres kunde service har også altid været lig nada rigtig dårlig syntes at det er godt på en måde at de lukker for der har kun været problemer med at forbrugerer ikke har kunne få deres ting lavet eller byttet ,gidder ikke at sætte mine ben sådan et sted.

Tja, i min familie har vi gode erfaringer med Merlin.
Fx. synes jeg det var lækkert at deres vare købt online var portofrit leveret. Ved godt 70 kr ikke er meget, men alligevel.
Svar
#5
Læste godt om det i går.

Og da jeg var i koldingstorcenter i dag, var der fyldt med mennesker i butikken og udenfor butikken var der en lang kø af mindst 30 mennesker, det ventet på at komme ind.

Som Johannes, siger så er det trist de ikke lige kunne have ventet til den 1 november, hvor jeg får penge. Smil

Udover det vil jeg lige sige at jeg også altid har været tilfreds med Merlin. Ikke mindst priserne, hvor vi i Fredericia har Fona som et dyrt alternativ, og Expert som et endnu dyre alternativ, så nu hvor Merlin forsvinder helt, tror jeg at begynder at købe det elektronik jeg skal bruge på nettet i stedet. :wink:
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hmm gad vide om jeg så ka bytte min bærbar nu hvor merlin er væk :?
Svar
#7
Fedt at de holder udsalg, men så nemt er det nu ikke.

De lover priser med op til 75% procent rabat på alle vare, men flere af dem jeg skriver med på en Xbox-side, som har været nede og kigge efter billige spil, der var procent rabatten kun 25%... Andre fortæller om et meget magert spil udvalg, og jeg vil vædde med at at selvom spil og andre ting bliver sat ned, så kan man få det billigere på internettet. F.eks. et spil med en pris på 450kr. det bliver måske sat 100kr. ned, til 350kr. og det kalder de billigt... Samtidig med at der inde på den side også er rapporter om at folk skubber og maser. Jeg så selv lige et klip med folk der skulle ind i en Merlin. Seriøst, jeg har aldrig nogensinde set så desperate folk, der vil have rabat! Det klip jeg så, startede han med at lukke nogen ind, dem bagved maste sig frem, og folk VRED sig bare ud af grebet af Merlin-manden der prøvede at holde dem tilbage. I løbet af de 10 sekunder jeg så, så var der vel 6-8 folk der slap igennem selvom han prøvede at holde dem tilbage. Alle med hver deres sjove og lidt latterlige ansigts udtryk, heriblandt en gammel stodder der fik store øjne da han opdagede at Merlin-manden prøvede at holde ham tilbage og selvom hans hoved nærmest "skrabede" mod den skarpe kant på døren, så var han ligeglad, han skulle åbenbart på rabat-jagt... Og han kom også ind... Samt den kvinde der vred sig ud af hånden på Merlin-manden som havde fat i hendes jakke...

Af hvad jeg har læst inde på den Xbox-side, så er der bla. en af brugerne derinde der berettede om at han stod i kø foran en Merlin. På et tidspunkt så han nummer 54 gå ind. De lukker en ind hvert minut, og han havde nummer 704 (eller noget i den stil)... Altså, dvs. han skulle stå og vente 694min. på at komme ind, og så er der ikke engang nogen garanti for at han ville få noget. Så han skred, hvilket jeg godt forstår, og gav nummeret til en anden heldig gut, der sikkert også har givet op. Efter min mening er dette her noget der ligner et reklame-stunt. Jeg hørte det også og tænkte "Nu vil jeg på jagt i Merlin i Stenløse!". Det blev så afbrudt, da vi ikke kunne få min mors dankort til at virke i hæveautomaten nede i byen, lidt beklageligt... Men så ikke alligevel, for da jeg hørte hvordan mange forskellige havde oplevet det, og hvordan udvalget var, så tror jeg egentligt at det var meget godt at jeg gemte de kilometer og benzin, til at bruge på noget andet fornuftigt!

Jesus christ, hvor desperate er folk, når de vil stå i kø i 694min!

Jeg har bedt min søsters kæreste om han ikke vil spørge sin ven om der er nogle gode spil i den Merlin hvor han arbejder (Holstebro). Så må vi se om det giver pote, men hvis ikke, så regn ikke med at se mig i Merlin.
Svar
#8
Min far talte med cheften i Merlin (i hundige stor center) i går aftes, og han sagde de havde ingen varer med 75% rabat. Det var kun 25% eller 50%.. Og Play Station 3'erne måtte de ikke sætte rabat på.. Det var kun spil og i småtings afdelingen at man kunne få 50% rabat. Alt sådan noget som fjernsyn, pc, laptops osv, var der kun 25%. rabat på.

Så de 75% er skam kun for at lokke folk til, intet andet.. :?
Peugeot Speedfight 2 AC 08

--------------------------------

When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep - not screaming, like the passengers in his car.
Svar
#9
Hvad var det jeg sagde? Reklame-stunt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: