Søg Garagen Hej Gæst! Register

Åli, nogen som bruger dette mærke?
#1
Texaco Motex 2T SX, efter de normer der er oplyst på flasken, skulle det være en meget god olie, er der nogen som har erfaringer med den?
Gerne med "alternative cylindre".

Jeg fik nemlig et godt tilbud her idag på en karton af olien, men noget er hvad fabrikanten oplyser, andet er hvad forbrugerne oplyser Smil
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
ja er det ikke den man kan købe ved jem og fix hvis det er den så er det en udemærket olie jeg har også prøvet den fra aldi men den vil jeg godt nok ikke anbefale.
Svar
#3
lglsel Skrev:ja er det ikke den man kan købe ved jem og fix hvis det er den så er det en udemærket olie jeg har også prøvet den fra aldi men den vil jeg godt nok ikke anbefale.

Det tror jeg ikke, mon ikke det er den delsyntetiske de har? Det er sjældent byggemarkeder fører en olie der har en listepris på kr 184. pr. liter (fy for !#/)(#!! )
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#4
jo det tror jeg men hvad vil du da også med en så dyr olie jeg tror ikke du får det fulde udbytte af den nem se i over sigten jeg mener at vi har debateret det en gang før her inde
Svar
#5
lglsel Skrev:jo det tror jeg men hvad vil du da også med en så dyr olie jeg tror ikke du får det fulde udbytte af den nem se i over sigten jeg mener at vi har debateret det en gang før her inde

Det kan jeg sagtens, jeg har en knægt som kører på en sand jetjager af en scooter, så den kræver sin olie, og så også pga. jeg fik mig forhandlet frem til en pris der hedder kr. 78 pr. liter.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: