Søg Garagen Hej Gæst! Register

Låseskive
#1
Hej, nu er det anden gang jeg skal ud at købe ny låseskive til min keeways variator.
Låseskiven sidder bagved bolten til blæsehjulet. Jeg håber at i kan sige mig hvad jeg gør galt, siden den flækker hver gan jeg kører.
Spænder jeg for hårdt?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
MADS Skrev:Hej, nu er det anden gang jeg skal ud at købe ny låseskive til min keeways variator.
Låseskiven sidder bagved bolten til blæsehjulet. Jeg håber at i kan sige mig hvad jeg gør galt, siden den flækker hver gan jeg kører.
Spænder jeg for hårdt?


Er det muligt med et billede af låseskiven og variatoren??
Svar
#3
Hmm. mærkeligt det har jeg aldrig været ude for, kunne da godt forestille mig at det måske kunne ske når du dreje møtrikken af.
Er du sikker på at du har spændt blæsehjul, altså den yderste del af remskiven, helt fast. Når du spænder den, er det meget vigtigt at du sikre dig, at du ikke bare spænder den på kileremmen, derfor skal du trække kileremmen frem, så den er på den inderste diameter på koblingen, og når du spænder skal remmen kunne køre frit mellem de to remskiver på varioen.

PS. hvordan går det med benzinøkonomien

http://www.gyr.frac.dk/vario/vario.htm
Fortid mange biler og mortorcykler- NU Kawasaki er6f
Svar
#4
Min keeway skal til mekaniker på onsdag, så der håber jeg han kan sætte det ordentligt sammen. Det har måske også noget at gøre med at låseskiven ikke passede 100% på blæsehjulet.
Scooteren kan køre selvom den er smadret, men det klirer når jeg kører med halv gas. :roll: det ikke være særlig godt for varioen.
Til LETSINDIG : Jeg synes ikke jeg kan se en låseskive på billederne fra din vario. Sådan ser min låseskive ud http://www.thansen.dk/product.asp?c=6907...1681986561

Og med hensyn til benzinøkonomien er det ikke blevet bedre, men min mekaniker har lovet at se på det også...
Svar


Forum spring: