Søg Garagen Hej Gæst! Register

B-S Touring Lounge?
#1
Er det Rusland dette forum lever i? Hvad er grunden til at netop touring ikke er for alle? Sær indstilling af de der har vedtaget så sindsyg en ide. Acceptabel begrundelse ønskes, tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Touring er da for alle?
At der findes en Lounge er for at vi der har været med på tour ikke mudrer touringsektionen til med indforstået snak som kun vi ved hvad drejer sig om.

Svar
#3
Hejsa..

Du kan frit gå ind og læse i loungen hvad der bliver skrevet om, så mere ligger der ik i det. For at du skulle kun skrive i det, skal du bare have været med på mindst en touring så er den også totalt åben for dig.
Men forummet bliver som russer er inde på, forbeholdt aftale ( feks tid og rute ) om turen eller til at snakke om turen både godt og skidt..

Men igen den er kun på prøve og ik endeligt vedtaget.

Alle de touringer der vil blive afholdt, er fri for alle og alle kan tilmelde sig ( touring sektion ).


Mvh.
tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#4
Tempo Skrev:Du kan frit gå ind og læse i loungen hvad der bliver skrevet om, så mere ligger der ik i det.
Mvh.
tempo

Det kan Jeg ikke.


Min far er 70, og køre dagligt på monobike ! Slå den !!!
Svar
#5
B-S Touring Lounge er for folk der har deltaget i ture, man har ikke adgang før man har været med på en B-S Tur.

Selve Billig-Scooter Touring er derimod åben for alle.

http://www.billig-scooter.dk/viewforum.php?f=14 Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeppe K Skrev:Er det Rusland dette forum lever i? Hvad er grunden til at netop touring ikke er for alle? Sær indstilling af de der har vedtaget så sindsyg en ide. Acceptabel begrundelse ønskes, tak.

1) Selvom man har kritik, kan man godt udtrykke sig på en ordentlig og respektfuld måde.
2) Som andre har forklaret er BS Touring for alle. Loungen er bare ikke. Man kunne også bare have gjort således, at man skal have +1000 indlæg for at komme med i Loungen. I dette tilfælde, skal man blot have deltaget på en tour. Der skulle ligesom findes en kritere for at man fik adgang.
3) Loungen kører blot som test pt. Hvis ikke den bliver brugt så bliver den fjernet igen, og der vil ingen forvirring opstå fremover heller.
Svar
#7
Er den nu nedlagt?

Jeg syntes at den er væk nu.


Min far er 70, og køre dagligt på monobike ! Slå den !!!
Svar
#8
Dølle Skrev:Er den nu nedlagt?

Jeg syntes at den er væk nu.

Jeg kan da stadig se den :wink:
Svar
#9
Jeppe K Skrev:Er det Rusland dette forum lever i? Hvad er grunden til at netop touring ikke er for alle?

Kender du det gamle ordsprog: "Pas på hvad du ønsker dig - du risikerer at få det"?

Hvis du har set filmen Stepford Wives ved du hvad der foregår på de BS Touring ture. Folk som drager ud er aldrig de samme når de kommer tilbage.
:wink:


* indsæt X-Files musik her. *
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Hejsa..

Jeg fik tidligere igår en opdate på hvorfor man har touring lounge på prøve og hvad tanken er med den.

Der har været nogle på BS som kun har haft et formål med touring deltagelse og det var at ødelægge det for de andre som var med på touring Ked af det . Man begyndte så at lave aftaler via pb, sms eller pr tlf, for at sortere dem fra. Derfor ar forslaget om at lave loungen kommet på banen.
Hvis der er nye som vil med på tur, vil de få svar enten via pb, mobil eller pr tlf.
Ja jeg er også ked af at det er gået den vej, at ik alle har den samme indstilling til at man skal hygge og have det sjovt..
Det skal så ik lyde som om at kravene til touring er hårde for det er de ik.... Din scooter skal være iorden og du skal køre fornuftigt i trafiken, samt vi køre på landevejen og ik på en bane.
Jeg ved godt at jeg har skrevet at alle kunne se, men kun dem som var i lougen kunne skrive :oops: den fejl beklager.


Mvh
tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#11
Jeppe K Skrev:Er det Rusland dette forum lever i? Hvad er grunden til at netop touring ikke er for alle? Sær indstilling af de der har vedtaget så sindsyg en ide. Acceptabel begrundelse ønskes, tak.
Rationalet i dit indlæg, gør det lidt svært, at stille dig tilfreds :wink: Først kommer du med et postulat, du så underbygger med et falsum, der herefter pludselig skulle være et faktum, affødt af initiativtagerens manglende åndelige fakulteter, for til sidst, at insistere på, at du bliver givet en begrundelse for falsummet, som du kan acceptere Fortvivlethock: Sådan spiller klaveret altså ikke :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#12
kragen Skrev:Rationalet i dit indlæg, gør det lidt svært, at stille dig tilfreds :wink: Først kommer du med et postulat, du så underbygger med et falsum, der herefter pludselig skulle være et faktum, affødt af initiativtagerens manglende åndelige fakulteter, for til sidst, at insistere på, at du bliver givet en begrundelse for falsummet, som du kan acceptere Fortvivlethock: Sådan spiller klaveret altså ikke :wink:

Undskyld for off topic i off topic:

Griner Alletiders indlæg, der! At den slags sprogbrug kan dukke op herinde, er medvirkende årsag til at jeg holder meget af det her sted. :wootdance: Klasse! :bow:

- Derforuden er det jo sandt... Smil
Svar


Forum spring: