Søg Garagen Hej Gæst! Register

Regal Raptor, Jincheng, Jinlun, Chituma osv..
#1
Det er nærmest lidt surrealistisk efter min mening. Som et lyn fra en klar himmel er det væltet ind med billige Kina motorcykler, alle i forskellige prisklasser, modeller, størrelse og farver.

Som de fleste nok ved, er jeg igang med at tage motorcykelkørekort, og kunne selvfølgelig rigtig godt tænke mig en motorcykel i denne sæson.
Problemet er bare lige med at finde den helt rigtige motorcykel. Der er så mange ting der skal tages hensyn til, pengepungen i første omgang, men også forsikringen spiller en stor rolle, og sidst men ikke mindst så ville det da være rart at køre rundt på en motorcykel som man også kan være stolt over.

At købe brugt lyder ikke som en dum idé, det er virkelig bare en skam at man kun kan finde gamle motorcykler der er fra før krigen når man kun vil bruge de 20.000kr,- på sin første motorcykel!
Grunden til denne prisgrænse er simpelthen et forsikringsspørgsmål. Hvis vi kommer meget over, vil jeg have kasko på, og så bliver det pludselig en endnu dyrere fornøjelse at køre rundt på sin 2hjuler.

Jeg står så i den heldige situation at man i dagens Danmark kan købe helt nye motorcykler for de 20.000kr,- og under! Men hold da helt op hvor er der kommet meget at vælge imellem.
Jeg er selv nok mest til en street / touring motorcykel, men en chopper / cruiser (dog ikke alt for meget chopper!) kan også godt gå! Og det er meget heldigt, for desværre synes jeg ikke der er nogle kønne street modeller i den lave prisende - endnu, men det kan da være at det kommer engang. Jeg synes kun at det er Yamaha YBR der ser rigtig pæn ud til den lave pris, men de 125cc trækker ned.

Specielt når man kan få en flot cruisercykel på 250cc til næsten samme pris.
Lad mig begrænse indlæggets længde og bare smide nogle links:

Fra Parkhave,dk er der to FMC Regal Raptor modeller som jeg har set mig varm på, den ene luftkølet, den anden vandkølet.

FMC Regal Raptor 250cc - luftkølet - 17.998,75kr,-
FMC Regal Raptor 250cc - vandkølet - 21.998,75kr,- (tilbud)

Det er jo unægteligt en rigtig flot mc til en fornuftig pris. Men hvad vinder man ved vandkøling - prisen taget i betragtning?

Så har vi Bikedanmark.dk som har endnu flere modeller at vælge imellem.

Jincheng 250-6 (234cc, 19 hk) - 21.220,00kr,-
Jinlun 250 (ingen info) - 19.990,00kr,- (inkl. udstyr - tilbud)
Chituma 250-3 (234cc, 22 hk) - 17.990,00kr,-

Det var hele 5 forskellige modeller der stort set ligner hinanden på en prik og i omtrent samme prisleje.
Så kommer det store spørgsmål, som I sikkert nok har regnet ud: Hvilken én er den bedste til prisen?
Benzinforbruget spiller også en rolle hos mig og her står Bikedanmarks modeller jo opgivet til at kunne køre længere end Regal Raptor m. vandkøling (40km/l mod ~25km/l).

Jeg får nok ikke meget ud af mit indlæg hér, da folk jo endnu ikke har så meget kendskab til disse modeller. Men jeg vil i hvertfald ud og prøvekøre så mange modeller som muligt når jeg får mit kort i hånden, og så skal jeg nok opdatere tråden.

Min favorit blandt de 5 ovenstående er Jincheng 250-6. Selvom den er den dyreste blandt de 3 fra Bikedanmark og har 3hk mindre end Chituma'en så synes jeg bare den ser alt for lækker ud (specielt den sølvgrå)!

Jeg vil selvfølgelig gerne have at min kommende motorcykel kan køre så hurtigt som muligt, så jo, det kommer til at tælle i min bog, hvis MC X kan kører 8km/t mere end MC Y. Og det samme med moment, hvilket jeg nok finder endnu vigtigere end topfart. Man vil jo nødigt blive overhalet af en tunet 45 knallert på vej op af en bakketop, fordi ens billig-mc ikke har moment nok til at holde en ok fart.

Nogen kommentarer eller indvendinger? Alle kommentarer/reaktioner modtages meget gerne.

God påske til alle!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
SLK Skrev:Min favorit blandt de 5 ovenstående er Jincheng 250-6

Jeg skal nok prøve at opdatere min Regal Raptor thread med info ... min luftkølet kører ellers rigtige langt på literen. Men da jeg skal til Middelfart imorgen får jeg et bedre indtryk af det aktuelle benzin forbrug.

Jinchengen 250 er en flot, flot MC. Jeg var næsten også faldet for den (det kan være jeg skifter næste år Griner ). Men der er den pris forskel du nævnte og så synes jeg at Raptoren var gode at køre på and så godt ud. Det er bare med at prøve dem af ... har ellers lige været en hyggetur nede af Strandvejen med sønnen bagpå og det synes han var bare great!

Hellere lykke med kortet :wink:

Pete
Royal Enfield Bullet 500 / AGM Bella 2008
Svar
#3
Kunne vi ikke få lavet sådan en slags dagbog herinde? Så kunne hver bruger få sin egen tråd til at lave en dagbog over deres MC/scooter?

Dem med 4-takt MC herinde, dem ville jeg i hvertfald være meget interesseret i.
Svar


Forum spring: