Søg Garagen Hej Gæst! Register

Faldt lige over denne debat
#1
Her er en mulighed for at se, hvad alm. mennesker mener om hurtige knallerter.
Indgangen er dog en bilist, der ikke overholdt sin vigepligt Ked af det

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6...ng=1409205
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Interessant debat Walker - som desværre hurtigt tager en forudsigelig retning idet det bliver til en diskussion om tunede knallerter. Dette på trods af at den originale post præcist beskriver hvordan ulykken skete:

Citat:En ældre herre skal svinge til venste og overser totalt en knallert som ifgl vidner kørte op mod 80 km/t eller mere.


Samt hvorfor det gik så galt som det gjorde:

Citat:Han bar dog hjelm, men den hjælper ikke når den ikke er spændt fast! Så den røg af under flyveturen og drenge landede på hovedet og fik kraniebrud.


Knallerten har næppe kørt "80 eller mere" men sikkert en 50-60 stykker. Det er i princippet uden betydning for uden fastspændt hjelm kunne han have kørt 15-20 og stadig haft en stor chance for at ende med kraniebrud efter et direkte sammenstød med en bil.

:roll:
Svar
#3
Totalt knallert-haters de er. Jeg kan godt se meningen i at det er pænt sygt at kører 80 km/t inde i byen.. Normalt ligger jeg på en 50 km/t på speedo.. Det er jo i teorien billistens skyld eftersom han ikke overholder vigepligten..
// Danielvp

Så har Giantcoen ski nået 6.000 km!! :D
Svar


Forum spring: