Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvor er vi på vej hen?
#1
Ja, lige pt. sidder jeg rystet, og lettere undrende.

Jeg må nok hellere komme med forhistorien først, da den har en væsentlig rolle mht. de to ovenstående ting.

Jeg kommer her til aften (2.20 ca.) kørende ud gennem Odense, på vej hjem mod Middelfart.
Da jeg når til Bolbro (Lidt tættere på motorvejen dog), kommer der en bil kørende.
Fair nok tænker man, og man kører jo som man altid gør i by; Pænt, med vest, hjelm og lys på maskinen.

Da bilen når op på siden af mig, ser jeg en arm i ruden, og en genstand blive kastet.
Det viser sig ved nærmere inspektion at være en flaske (Kunne ikke undgå at undersøge den nærmere... Den ramte mig i hovedet!), som vedkommende synes de skulle kaste efter mig?!

Så er det at man bliver chokeret, og er ved at miste kontrollen over NRGen.
Og man kommer til at tænke "Hvor F*NDEN er Danmark på vej hen af?!".

Da jeg når længere ud (Ca. i Vissenbjerg), holder bilen så igen, og der står et par gutter på cykelstien.
Man fortsætter som før, og det samme sker igen.. De kaster gudhjælpemig flasker efter mig igen, mens de giver mig fingeren, og råber efter mig.

Der tager fanden ved mig, og NRGen får hvad den kan, i modsat retning af dem.

Hvad pokker går der galt for folk?

Er vi på vej mod tilstande, hvor vi scooterkørere er jaget vildt, og der bliver jagt sæson på os?!
Er vi på vej mod tilstande, hvor folk kan gøre den slags ustraffet? (Altså kaste ting efter andre mennesker).

Jeg sidder stadigt med en underlig følelse, og et kæmpe chock, og igen - Har JEG gjort noget mod dem, eller synes de bare de skulle have lidt sjov i gaden, med mulighed for at slå en anden fordærvet, uden at vedkommende havde gjort dem noget?
Nu også igang med MC kort!
'00 Peugeot SpeedFight 2
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
En meget meget kedelig oplevelse Dxm. Men det er desværre ikke første gang det sker. Nu skete det for dig, og det burde anmeldes, også selvom man aldrig fanger klovnehovederne. Jeg har selv været ude for noget lignende hernede. Det var nogle små knægte som syntes det var sjovt at kaste sten efter både mig og biler. Jeg fik fat i en af dem og gav ham en skideballe af rang, så han begyndte at tude. Aldersmæssigt, har han vel være 8-10 år. Det er nok 3-4 år siden efterhånden.

I København fik jeg engang en taske i hovedet, da jeg passerede et busstoppested ved Frihedsstøtten, som står ved Hovedbanen i Kbhn. Jeg fik fat i madammen, og spurgte selvfølgelig hvad f..... meningen var med det. Og hun sagde, jeg skulle holde tilbage for hende (der er ståpladser i forbindelse med cykelstien) så hun kunne gå ud og stå der (der var ingen busser i nærheden). Så fik hun et møgfald af rang, af mig, med besked om at se sig for, INDEN hun trådte ud på cykelstien.


Køb en splatterpistol, og ha' den klar til sådanne situationer. Så kan de lære det kan de. :twisted:
(ved godt, det kan gøre situationen værre).
Svar
#3
Nu ikke al det piveri. Folk må da vel have lov til at udtrykke sig så kreativt, som de vil. Føler andre sig generet af dette, er det jo deres problem. At begrænse folks handlinger med trusler eller straf, hører jo middelalderen til, og tjener intet formål. Problemer kan alene løses ved dialog, oplysning samt lidt øget tolerance. Det kunne jo tænkes, at flaskesmideren var blevet hevet af potten for tidligt, og derfor er traumatiseret. Det var måske derfor bare hans måde, at forsøge at komme i kontakt med dig på. Et mislykket kontaktforsøg, der måske giver ham endnu flere ar på sjælen, og tvinger ham til endnu mere kontante og rabiate forsøg i fremtiden. Så alt i alt, er det din skyld, at den arme sjæl nu må fortsætte med, at kaste ting efter folk. Og hvis han rammer mig næste gang, så ved jeg, at det i bund og grund er din skyld, og jeg vil derfor tage en "kammeratlig" dialog med dig om din manglende empati.

Det havde du vist ikke lige tænkt på, din ubarmhjertelige stodder - vel? Fortvivlethades:

Nu kan du gå ind på dit værelse, og tænke længe og alvorligt over tingenes rette sammenhæng, inden du svarer :oops: Ikke som straf, det hjælper jo ikke noget, men som et tilbud om at give dig tid til at indse, at selvom det kunne have kostet dig din førlighed, så er der kun grund til at bebrejde dig selv, for din manglende omtanke.

PS! Når man taler om solen...! Har lige uddelt et kreativt "trælår" til et grønt bud, der absolut mente, at jeg drev en gratis bugserservice, og derfor mente, at det var en menneskeret, at holde i min topboks op af Knippelsbro. Han forsøgte at sætte sig op på cyklen, for at cykle efter mig ved grønt lys, men måtte sætte sig på bænken, hvor han så kunne nynne "Motorikken er en trold, hopper som en gummi bold..." Frækhyy:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Kragen, du skylder mig et nyt tastatur, og et nyt display til min bærbar, pga dit indlæg. Tastatur og display virker IKKE når der er spruttet en mundfuld kaffe ud over dem. Tastaturets taster hænger bare fast når de trykkes ned, og displayets elektronik har lukket den magiske røg ud af komponenterne. Dette vil IKKE blive glemt !

Dutch
Svar
#5
Det er jeg sku ked af at høre Dxm, jeg har selv været ude for det samme, dog var jeg gående og det var en dåse øl...

Ja jeg fatter det heller ikke, man mister troen på verden ved sådan noget, en stor man ville nok vende den anden kind til, så stor er jeg ikke.

Du skal anmelde det, også selv om de nok aldrig fanger dem som gjore det, men måske kommer der en patrulje lidt ofter forbi der en anden gang, måske gør de det igen og bliver taget og så ved politiet det ikke er første gang. hvem ved.

Men trist, men tag det ikke for tungt, deres held med det der løber forhåbligt ud en dag, så kan de være de lærer det.
Med Venlig Hilsen
-Kenneth
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jps: Det er overvejet, men er også gået fra det igen - Det giver FOR mange problemer med politiet.

Kragen: Undskyld mange gange Hr., det skal ALDRIG ske igen, og jeg må hellere stoppe og tage det som en mand næste gang.
Næsten ligesom det grønne bud.

Dutch: Den skal bare have en ny røgpakning samt en røgpåfyldning og en gang sprit, så kan den igen!

K-1: Man fatter ikke de gider?!
Nu også igang med MC kort!
'00 Peugeot SpeedFight 2
Svar
#7
Ja, det er en kedelig oplevelse dXm. Desværre er det ikke så usædvanligt at folk - specielt de som befinder sig i den grå zone mellem barn og voksen - benytter trafikken til at afreagere i. Og scootere er specielt udsatte.

Jeg havde en situation for et par måneder siden på Slotsherrensvej en sen aften. Nogle gutter i en rigtig Brian-BMW - en af dem der ser ud som om den er blever smurt ind i lim og rullet i T Hansens lager - kørte og legede "bremseleg" med mig. De afpassede hastigheden så jeg kom tæt på, hvorefter de bremsede hårdt til stilstand. Når jeg var stoppet accelererede de med hvinende dæk og en respektløs finger ud af sideruden. Dette gentog sig et par gange, hvorefter jeg valgte at dreje fra og tage en alternativ rute hjem.

Jeg er lidt mindre flink end dig for jeg tog altså nummeret og ringede til politiet så snart jeg var hjemme. Jeg hørte dog aldrig noget, så de slap nok med en advarsel...
Svar
#8
Der var en lastbil der jordede mig ud i rabatten for et stykke tid siden, hvorved alt elektronik gik ud, så jeg kunne ikke engang tude ham ørene fulde...
Fulgte efter ham en 20km´s penge, og hvis jeg var kommet op på siden af ham havde hans sidespejl på ganske kreativ vis haft et møde med min handske... :x

Hader folk der ikke respekterer andre i trafikken.
Edit:
Skal lige siges at vi skulle samme vej, er ikke hævnlysten nok til at stalke en lastbil så længe normalt.
Dr. Big: It´s a lifestyle!
Svar
#9
En lørdag ved halv 2 tiden, kørte jeg en tur ned gennem Vejle´s by liv. Nåede at få fingeren 7 gange, få kastet noget efter mig. Og så kom det værste, 2 drenge der havde kastet noget efter mig før hen, stod på fortorvet hvor jeg kom kørende på cykelstien, jeg kunne se den ene var på vej ud på cykelstien, hvor jeg drejede hårdt til venstre, for at komme ud på vejen, hvor jeg kørte lige ud foran en politi bil, som stoppede og spurgte hvad jeg lavede, hvorefter jeg forklarede mig om de to drenge. Derefter fik politiet en snak med dem, og anholdte dem.

Var ikke sur, men mere irriteret over at man ikke kan køre uforstyrret!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: