Søg Garagen Hej Gæst! Register

Problemer med Speedfight 2 (Var : "Hjæææælp!")
#1
Hey alle sammen på B-S.

Jeg har igen et stort problem, har sat følgende opsætning på min Peugeot Speedfight 2 :
Stage 6 47,6 cylinder kit.
Polini big valve : membran, studs,
21mm Dell'Orto karburator.
Polini Evo luftfilter.
Hebo vario (4,5 grams ruller).
Racer kobling.
Stage 6 ubegrænset cdi.
Og en Stage6 replica chrom udstødning.

Men noget er galt, den er stortset ikke til at starte, for når man starter og bare snitter gassen, så går den ud.
Somme tider hvis man lader vær at røre gassen kører den også bare lidt, for herefter at slukke. En sjælden gang imellem kommer den ud og kører og kan tåle man rør gassen, men så hakker den lidt i det, og hvis man gir fuld gas, så skyder den ud af udstødningen og går ned i fart igen.
Jeg har haft stortset alle dyser i mellem 88 og 110 og luftskruen hjælper intet at dreje på, hvad kan der dog være galt ?
Tidligere da jeg kørte med anden membran, studs og 17,5 karburator kørte den fint nok, dog bare langsommere Blink med øjet
Håber nogen kan hjælpe, forstår det virkelig ikke!?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
chrissefar Skrev:Hey alle sammen på B-S..
Jeg har igen et stort problem, har sat følgende opsætning på min peugeot speedfight 2 :
stage 6 47,6 cylinder kit... Polini big valve : membran, studs, 21mm dellorto karburator og polini evo luftfilter... hebo vario (4,5 grams ruller)... Racer kobling... stage 6 ubegrænset cdi... og en stage6 replica chrom udstødning.. Men noget er galt, den er stortset ikke til at starte, for når man starter og bare snitter gassen, så går den ud, somme tider hvis man lader vær at røre gassen kører den også bare lidt, for herefter at slukke... en sjælden gang imellem kommer den ud og kører og kan tåle man rør gassen, men så hakker den lidt i det, og hvis man gir fuld gas, så skyder den ud af udstødningen og går ned i fart igen... Jeg har haft stortset alle dyser i mellem 88 og 110 og luftskruen hjælper intet at dreje på, hvad kan der dog være galt... Tidligere da jeg kørte med anden membran, studs og 17,5 karburator kørte den fint nok, dog bare langsommere Blink med øjet håber nogen kan hjælpe, forstår det virkelig ikke!?

Genlæs lige reglerne, og i fremtiden brug lige en lidt mere beskrivende overskrift på trådstartenden indlæg. Det er ikke SG du er på, men B-S.

Jeg har rettet både din overskrift, og dit indlæg, så det passer i overenstemmelse med reglerne. Du kan selv sammeligne hvor forskellene ligger, så du ved hvordan du bør gøre i fremtiden.

Dutch
Svar
#3
Okay, jamen tak for hjælpen så. Var ikke lige klar over de regler, men det er jeg så nu Blink med øjet Tak!
Svar
#4
chrissefar Skrev:Okay, jamen tak for hjælpen så. Var ikke lige klar over de regler, men det er jeg så nu Blink med øjet Tak!
Det lyder da mystiskt at du ikke var klar over dem - Du har jo selv accepteret at overholde dem, da du oprettede din bruger herinde...

Dutch
Svar
#5
Jeg ville udskifte tændrør og evt. CDI. Det er tit de ting, der strejker på en tunet Pug.

Ang. karburatoren, så sænk nålen helt og drej blandskruen ½- 1 omgang ud.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: