Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kymco agility Hjælp til 10 kmt extra
#1
Halløj

Ville lige høre om det måske var muligt at få 10 kmt mere på toppen uden at skulle ud og ofre en hel pose penge Smil Har fjernet skiven og den ruller ca. 55-60.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
55-60 km/t på en firetakter uden skive med standart cylender, er sådan det den kan levere, merer fast større cylender :wink:
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#3
Okay... men kunne jo godt være at der var andre begrænsninger man kunne fjerne. Har ikke så meget forstand på scootere og den slags. Men dvs. at der er ikke så meget andet man lige kan gøre lige pt. uden at skal ud og spendere penge?? Er ikke interesseret i at skulle op og rende 100 eller noget i den stil... omkring 70 ville være meget passende 8)
Svar
#4
Okay :wink: Du vil ligge på de max 60 km/t på en ubegrænset standart 4-takter, det er merer eller mindre det de er designet til der hvor de bliver lavet. Men for at rende 70+ er det større cylender. Men omvendt set så når du kører ubegrænset, har du en meget forbedret benzin økonomi Smil
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#5
Hej jeg har ikk den store forstand på scootere, men ville da mene at der er en eller flere begrænsninger tilbage. Det kan da være der er en i udstødningen men ved det ikk helt...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ved ikk om den her kan være en hjælp men der er i vært fald en guide til at fjerne begrænsninger http://www.billig-scooter.dk/portal/begr...ersigt.php Smil held og lykke
Svar
#7
Ja der kan være en en flere, den er også begrænset i CDI, skifter man til ubegrænset CDI på standart er gevinsten meget lille. Men tjek eventuel under toplåget i karburator om der sidder en skrue, for så kan du bare fjerne den.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#8
Rasmus99 Skrev:Hej jeg har ikk den store forstand på scootere, men ville da mene at der er en eller flere begrænsninger tilbage. Det kan da være der er en i udstødningen men ved det ikk helt...
På en Agility sidder der ingen begrænsning i originaludstødningen. På visse uoriginale kan der sidde en begrænsning i forrøret, men den har overhovedet ingen betydning på en lille firtakter, og man behøver derfor slet ikke fjerne den, medmindre, man kører med en cylinder på mere end 85 ccm.

Som Johansen siger, er topfarten på en ubegrænset 50 ccm Agility ca. 65 km/t på speedometeret, svarende til ca. 55 rigtige km/t. Der er fra fabrik monteret tre begrænsninger på den: Forhøjet gliderør i variator, stopskrue i gasspjæld (bør være fjernet af forhandler) samt begrænset CDI, der dog først begrænser ved ca. 7.500 omdrejninger (ca. 70 på speedometer). Der er endvidere monteret en #80 dyse, der burde være en #82 og der er isat 6,5g ruller, der burde være 6,2-6,3g. De sidste to ting, er alene sket, for at opfylde nogle EU-normer.

Du skriver ikke, om de 55-60 km/t er på speedometeret, eller om det er reelle km/t - speedometeret på min, viser konsekvent 10 km/t for meget. Din drøm om en topfart på rigtige 70 km/t, kan kun gå i opfyldelse med større cylinder. En yderligere lille forøgelse, vil kræve anden gearing.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#9
Okay Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Hvordan får man fjernet den begrænsning ved 70 hvor den ikke kan tage flere omdrejninger end de 7500?
Kymco Agilty Kvality
PGO PMX
Svar


Forum spring: