Søg Garagen Hej Gæst! Register

De bedste scooterdæk
#1
Ville vide hvilken dæk er de bedste til scooter - min har 12tommer, så hvilken skal man gå efter ?
Jeg er blevet lidt varm på dette her fra Metzeler
[Image: me7teen173x236eh5.jpg]
Eller dette her fra Pirelli
[Image: imggts232024pe0.jpg]
Eller Bridgestone Battlax
[Image: pneusbridgestonebattlaxfu8.jpg]
Og er det svært at skifte dæk - hvis man har dækjern og arme som en skibberfisker Griner
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Selv kører jeg på fabriksmonterede Sava MC16 endnu.

Planen er Battlax bagved og foran ved jeg endnu ikke hvad jeg skal have - Dette bliver til sommerkørsel.Til vinter overvejer jeg stadigt hvad jeg vil have på, men blev ret lun på Continental ContiNavigator, da jeg fik et bagpå min jog.
Det kommer meget an på hvad du selv kan lide at køre på, og jeg vil sige, at du bør prøve dig frem.
Svar
#3
På min Runner Sp fra 2006 sad der Pirelli dæk på og de var ikke særlig gode ,jeg kører med Swalbe Weather Man nu for og bag, der sidder 14" for og 13" bag på min og det er svært at finde de 14" dæk men Swalbe laver dem så det er jo godt.
De holder også rigtig godt og der er mange km i dem kan godt anbefale dem, hved ikke om Bridgestone laver dæk i de størelser jeg kører med.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#4
Bridgestone ML50 dæk foran og bagpå lige pt. Lidt blød compound i dem, så de slides hurtigt (5-6000 km for bagdækket), men damn man står godt fast, også i regnvejr. Og så er de også gode på bane.

Dutch
Svar
#5
Jeg kører på de standardmonterede Pirellier som Johannes Johansen omtaler og kan kun erklære mig enig - de gør Runneren særdeles sjov at køre på så snart vejret bliver andet end varmt og tørt. Dermed er de naturligvis perfekte til det stabile danske sommervejr.
:wink:

Men jeg har tænkt mig at følge hans eksempel om et par måneder når sommeren går på hæld og klaske et sæt Schwalber på den. Jeg har hørt en del gode ting om de dæk...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Og hvor meget bøvl står man så med når sådan et dæk skal skiftes ?

Jeg er helt grøn og tør næsten ikke tænke på at afmontere hjulene - slet ikke baghjulet!! Fortvivlethock:

Hvordan med at få dækket af og ikke mindst på, når det er slangeløse dæk ?
Hygge hejsa.
Svar
#7
Skimester Skrev:Hvordan med at få dækket af og ikke mindst på, når det er slangeløse dæk ?

Jeg er doven - Jeg får et dækfirma til at skifte det. Det er ti gange nemmere og hurtigere, når der bruges en dækmaskine, fremfor at selv rode med det. Jeg gav 399,- for et 120/70-12 Bridgestone ML50 inklusiv montering på forhjulet samt ny ventil,- hos Scan-X dæk på Artillerivej. Her afmonterer og påmonterer de dog ikke fælge for folk.

Når det er baghjulet, så er det nemmest at tage ind til et scooterværksted og få det gjort der. ScooterCity i Hillerødgade tager 225,- kr plus prisen for dækket, for at skifte bagdæk mens man venter. Du kan også selv medbringe dækket, og så blot betale de 225,- kr i værkstedløn. De har også dækmaskine til at påmontere dækket, så det bliver gjort ordentligt.

Det er ikke så lang en tur for dig endda - Du tager den bare af Kongevejen, Lyngbyvej, og så drejer du til højre ved Tuborgvej, fortsætter lige ud af Tomsgårdsvej, drejer til venstre ad Borups Alle, og så til venstre ad Hillerødgade. Der kigger du efter en Sort/Sølv Kymco Agility med Givi topboks, mediumhøjde vindskærm, og GPS holder midt i vindskærmen. Når du ser den, så ved du at du er ankommet til det rette sted.. (Ellers så står der også Scooter-City på forretningen).

Dutch
Svar


Forum spring: