Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tomgangsjustering på Yamaha Neo's 1998
#1
Inden jeg splitter hele scooteren ad for at finde kab og skrue, modtager jeg meget, meget gerne hints der kan fortælle mig hvor jeg finder disse :oops:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er bare en skrue på karb. der skal drejes lidt, den burde kunne stilles på uden at skille ad.. det kan man på min.
Svar
#3
Hehe...ok...men jeg er altså stadig nødt til at splitte hele skidtet ad, for jeg ved stadig ikke hvor den kab sidder :jumpy:

Men tak for svaret :-)
Svar
#4
Citat:Hehe...ok...men jeg er altså stadig nødt til at splitte hele skidtet ad, for jeg ved stadig ikke hvor den kab sidder

Den sidder lige ved cylinderen.. Det er vel højest et enkelt plastskjold der skal skrues af
Svar
#5
Nice...tak :oops:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg tror du kan nøjes med at tage sædebrønden af, På min CPI er karburator lige derunder. Havde selv det samme problem, nu hvor jeg ved hvor den sidder, kan jeg med lidt behændighed stille på den uden at skille noget ad.
Svar
#7
LETSINDIG Skrev:Jeg tror du kan nøjes med at tage sædebrønden af, På min CPI er karburator lige derunder. Havde selv det samme problem, nu hvor jeg ved hvor den sidder, kan jeg med lidt behændighed stille på den uden at skille noget ad.

Ok...du skriver mellem linierne, at tomgangen på en Scooter er som vinden blæser....pyha.. :wink:

Troede kun det var min.
Svar
#8
Min har altid gået perfekt i tomgang langsomt og roligt og aldrig gået i stå. jeg har aldrig rørt kaburatoren.
Svar
#9
Karburatoren sidder nede til venstre for cyl/topstykke, du kan komme til tomgangsskruen ved at fjerne bundpanelet med skruen i midten. Tomgangsskruen kan kendes ved at den sidder helt vandret og lige ud for gasspjældet, luftskruen i dit tilfælde sidder lidt på skrå og er ikke ud for gasspjældet.
En lang skruetrækker er god til jobbet.


/Energy
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Jeg stiller altid tomgang så langsomt som mulig, nok derfor er jeg nød til at justere 2-3 gange om året. Men eftersom man ikke skal splitte hele scooteren ad, er det ikke noget problem, det tager ½ minut.
Svar
#11
Anonymous Skrev:Karburatoren sidder nede til venstre for cyl/topstykke, du kan komme til tomgangsskruen ved at fjerne bundpanelet med skruen i midten. Tomgangsskruen kan kendes ved at den sidder helt vandret og lige ud for gasspjældet, luftskruen i dit tilfælde sidder lidt på skrå og er ikke ud for gasspjældet.
En lang skruetrækker er god til jobbet.


/Energy

SÅDAN ! :-D

Tak!
Svar


Forum spring: