Søg Garagen Hej Gæst! Register

Køb af scooter - aner intet
#1
Hejsa

Jeg har ca. 20 km. på arbejde hver vej og skal bruge en behagelig 45'er at køre på. Den må gerne kunne komme op på 70-80 kmt ved lidt "tilasning". Om den er lettere brugt eller ny er underordnet. Jeg har ikke en dadel forstand på det, men har ligget lidt omkring på nettet. Hvad skal jeg gå efter? Og hvad skal jeg gå udenom?

På forhånd mange tak!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Med 40 km om dagen (20 km hver vej?) vil en 4-takter nok give en bedre økonomi. I hvert fald så længe benzinpriserne ligger over en 5-6 kr.

Aprilla har dog en 2T'er, der påstås at kunne klare 50-60 km/l, men om du har lyst til at betale 22.000 for den er nok tvivlsomt.

4T starter omkring 6.000 (totalt ukendte kinesere fra bl.a., T.Hansen og C.Reinhardt)
FYM er vist også kommet med noget i den prisklasse.

Så kommer BaoTian (også kineser, men efter sigende bedre kvalitet) til omkring 8-9.000 (ses også under navnene Texas og de nyeste City Scooters!)

Kymco Agility (Taiwan) og Piaggio Zip 4T (Kina/Italien?) til 10.000.

SYM Mio (Taiwan) på ca. 12.000.

Og endelig Honda Zoomer (Japan) til (tror jeg) 21.000.
Svar
#3
kimboutd Skrev:Hejsa

Jeg har ca. 20 km. på arbejde hver vej og skal bruge en behagelig 45'er at køre på. Den må gerne kunne komme op på 70-80 kmt ved lidt "tilasning". Om den er lettere brugt eller ny er underordnet. Jeg har ikke en dadel forstand på det, men har ligget lidt omkring på nettet. Hvad skal jeg gå efter? Og hvad skal jeg gå udenom?

På forhånd mange tak!


Husk at hvis du kører over 56.5 km/t på en 45'er, og bliver stoppet/filmet, får du prik i dit kørekort.
Svar
#4
Ja, så er symmesteren her igen.

Jeg startede uden at vide noget, nu ved jeg lidt mere. Alt sammen ved at sige: Jeg vil maks bruge 15.000 Kr alt inkl.

Jeg kiggede samtlige mærkeres programmer igennem og læste om forskellene på de, som passede i min prisramme (12.000 kr til scooteren).

Derved fandt jeg den helt nye Sym Mio 50 (Som jeg også har skrevet en anmeldelse på herinde), som passede lige i øjet med hvad jeg søgte. Det er en 4T, kører langt på literen (Dog ikke de oplyste 50, men nærmere 35), men jeg er stadig fri for at hælde 2T olie på.

Om den er behagelig at side på er jo en smagssag. Den er mindre end en del andre scootere, men jeg sidder ganske ok med mine 1.90 og jeg kører 20 km dagligt.

Hvor i landet bor du?
Svar
#5
Tak skal I ha' for hjælpen so far walker1, Jps og KasperC. Jeg troede faktisk ikke det var en større videnskab at anskaffe sig sådan en "ged", men der tog jeg jo fejl. Jeg bor på sydsjælland. Jeg skal bruge scooteren som et sommer-alternativ til bilen. Jeg ved ikke om jeg vil op og ofre så mange penge på scooter. Jeg havde i min naivitet på dette område måske forestillet mig at jeg kom langt for 5000-7000 kr.. Kan man få noget ordentligt, brugt i det prisleje?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jow, men ha øjnene med dig - min kærestes 10 år gamle Yamaha Axis opgav ævred her forleden. Vi har så fundet en PGO Big Max til hende - årgang 2004, 13.000 km. Med boks, ingen rust - meget velholdt. 6500 kr. (hertil omreg til 380 kr) - så en fin maskin' for under 7 kilo, det er til at leve med.

/Nighthawk
Svar
#7
Prøv hos http://www.aprilia-scooters.dk/group.asp...6126&sub=0
De har lidt, og det er muligvis ikke for langt fra dig Smil
(Stensved ved 'Vordinghul', som det hedder i Cirkus Mili.)

De har sågar en ny 4T Banhe inden for din prisramme, men om den er noget værd, må du spørge andre herinde om.
http://www.aprilia-scooters.dk/product.a...b=0&page=1
Svar
#8
Jeg ved ikke om jeg vil op og ofre så mange penge på scooter. Jeg havde i min naivitet på dette område måske forestillet mig at jeg kom langt for 5000-7000 kr.. Kan man få noget ordentligt, brugt i det prisleje?

Hej. Jeg har lige hvad du skal bruge. En 45 knallert fra 2001 som jeg købte til min kone, men hun har ikke været for god til at bruge den. Den har kun kørt 4300 km på de år, og de sidste 2 år har den kørt 300 km. Det er for at den skulle komme ud og rulle og ikke bare stå.

Det er en CPI Action. Det er ikke en T hansen model, men fra den tid hvor det var motorgården i næstved der stod for importen af dem.

Den står pt oppe hos parkhave.dk.

Den kører 85 - 90 km/t men du skal sørge for at kigge dig over skulderne hele tiden, for kommer per betjent, av av!

Røret i udstødning er fjernet, og skiven i variatoren er flyttet om bag, så den klæmmer hårdere. ved at kun fjerne røret, gik den 65, og tog en masse omdrejninger, nu går den stille og rolig og trækker godt. Der er dog et kaburerings problem, den er tæske svær at starte når den har stået stille i længere tid, jeg har bare ikke gjort noget ved den, den mister også lidt fart når den er gennem varm, og jeg mener det skyldes den får for meget benzin, da den også bruger en del, kører ca 20 km/l.

Jeg har billeder jeg kan maile. Pris 5300
Jeg kører Raptor med vandkøl, og det virker.

[Image: http://www.billig-scooter.dk/images/banner/userbar2.png]
Svar
#9
Truckerjan Skrev:Jeg ved ikke om jeg vil op og ofre så mange penge på scooter. Jeg havde i min naivitet på dette område måske forestillet mig at jeg kom langt for 5000-7000 kr.. Kan man få noget ordentligt, brugt i det prisleje?

Det er naturligvis også en splinter ny CityScooter45 til 5900,- incl leveringsomk (dog uden nummerplade)!

Vi har stadig få styk af vores 4-takt 2005 model på lager... En model der fik 4 ud af 6 stjerner i FDM's test. En status som en del andre kinesiske scootere ikke har opnået - tilbudet er tidligere publiceret her på Billig-scooter.

Vi har et serviceværksted i Vordingborg - måske tæt på dig?

Tilbudet kan ses her:
CityScooter tilbud
Hilsen - Henrik
tidl. CityScooter.dk
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: