Søg Garagen Hej Gæst! Register

Alarm på scooter (installation)
#1
Jeg har lidt købt denne alarm http://www.autoalarm.dk/product.asp?prod...=15&page=1

Jeg ahr lidt problemer med diagrammet..

vil lige sige at jeg ikk har kigget på en scooter før er først lige begyndt og køre på det. håber nogen kan hjælpe, men nu til problemet.. Jeg har prøvet og tilføje diagrammet.. jeg har 2 spørgsmål

hvad er Spare White og ignition wire(regner med det er tænding, men hvordan finder man dem begge og sådan. og hvordan skal alle ledningerne sættes på dem der er)

Jeg bor i ikast hvis nogen måske vil hjælpe.. hvis jeg er så heldig... Blink med øjet
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
ved heller ikk det med Engine lock (+) hvad er det???

den blå ledning har en "sjov" ende. det er plastik eller sådan noget i enden hvorfor det?

jeg kan kontaktes herinde eller på msn rapmaster@team-alcohol.com bare tilføj hvis i ved noget om dette emne
Svar
#3
Tror ikke der ved den blå står "spare white" men derimod "spare wire". Altså en ledning der ikke skal tilsluttes. Derfor nok også plastichætten. (Jeg tror det i virkeligheden er en ledning til fjernstart, men at funktionen er droppet i denne udgave).

Engine lock: Tændingslås.

Ignition wire: Den ledning på tændingskontakten der kortsluttes til stel når nøglen står i stopposition (ofte sort med hvid stribe).

Engine lock +: Den ledning på tændingskontakten der kommer spænding på når du drejer nøglen til starte/køreposition (kan være sort).

Hvad er det for en scooter - jeg kan se udfra diagrammet at alarmen ligner den T-Hansen sælger. På THs sider kan du downloade tilslutningsdiagrammer til flere forskellige modeller.

Men ellers er en simpel måde at finde de fleste af ledningerne på vha. en "prøvelampe".
Svar
#4
Som du kan se så står der spare wite men tror også det skal være wire men det er fra den de har sendt med.. det er en listo 45 jeg har. du havde skrevet du har tilpasset en hvor henne??
Svar
#5
er det denne du har laver ? den passer ikk med den de har sendt med!!!

der er den ledning der går fra (-) der går din ikk ind i tændingslåsen. det gør den jeg fik med..
der er også den med den sorte. den sætter du ikk på med blinklysene skal den ikk det? det skal ifølge den jeg har.
Og hvor skal antennen være henne.. (den går ud til ingenting eller hvad, hvor er bedst at sætte dem

Men hvordan skal jeg sætte dem på? altså koble dem på de ledninger der er lode dem eller hvad foreslår i?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
De to "tomme" terminaler på tændingslåsen går godt nok til hhv. konstant plus og minus (stel), det er blot ikke vist i THs diagram. Men konstant plus er konstant plus, og minus/stel er minus/stel, ligemeget hvor i ledningsnettet du forbinder dem. Jeg har vist nok selv tilsluttet dem ved tændingslåsen :wink:

Jeg tror den umiddelbart nemmeste måde at forbinde en ledning med en eksisterende er med "strømtyve". Den ledning der skal klippes og forbindes med andre kan du forbinde med samlemuffer.
Men pas nu på ikke at klippe for tæt på stik/forbindelser, det kan blive ret vanskeligt at lave en ordentlig afisolering!
Svar
#7
så blev alarmen sat på med meget hjælp fra en mekaniker ven.. eller ok han lavede sku næsten alt.. og han havde problemer med det. så var ikk bare lige til.
Svar
#8
rmk Skrev:så blev alarmen sat på med meget hjælp fra en mekaniker ven.. eller ok han lavede sku næsten alt.. og han havde problemer med det. så var ikk bare lige til.

Virker den så?? Smil
Svar
#9
jep.. men fik i starten sat til at den var for følsen.. startede ved regnvejr.. hæhæ lidt nederen,, men skulle være sat rigtigt nu
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
rmk Skrev:jep.. men fik i starten sat til at den var for følsen.. startede ved regnvejr.. hæhæ lidt nederen,, men skulle være sat rigtigt nu

Så skal den sikkert nok kunne skræmme evt. tyve væk?
Svar
#11
jep.. så der er den alarm så en kædelås (10 mm) og så skal jeg have en stålwire i her en af dagene til at sætte omkring en pæl.. så selvom jeg bor et sted hvor meget blir nakket. så tror jeg ikk de rør min scooter
Svar
#12
ellers får de sku en røvful... med et ALUBAT
Svar


Forum spring: