Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dem måtte de egentlig godt fjerne
#1
På vej hjem i går blev jeg på cykelstien på Ålekistevej passeret af 2 stk. på samme knalleret.

Tydeligvis noget over den lovmæssige hastighed.

Ikke antydning af hjelm på nogen af dem

Og sidst, men absolut ikke mindste, imod færdselsretningen Ond

Desværre var der ingen Frækolice: lige der, så Statskassen gik glip af et anseligt beløb. Såfremt man altså kunne/gad betale.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
walker1 Skrev:...Desværre var der ingen Frækolice: lige der, så Statskassen gik glip af et anseligt beløb. Såfremt man altså kunne/gad betale.
Hvis det drejer sig om unge under 18 år, så er beløbet til at overse, da reglerne om kumulerede bøder (sammenlægning af flere bøder for flere samtidige overtrædelser), har særlige grænser for unge under 18 år og folk med meget lav indkomst :wink: Den samlede bøde vil derfor typisk f.eks være: Hvis første forseelse normalt takseres til 500 kr nedsættes beløbet til 300 kr. Hvis anden forseelse normalt takseres til 1000 kr, nedsættes denne takst til halvdelen, altså 500 kr. Tredie og fjerde vil ligeledes nedsættes til halvdelen osv. inden man får den samlede (kumulerede) bøde. Den samlede bøde må endvidere ikke overstige en vis procentsats af en lavtlønnets indtægt, dog med undtagelse af bøder for spritkørsel. Så der er mængderabat og loft for de vilde unge 8)
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: