Søg Garagen Hej Gæst! Register

Min første Listo!
#1
Så fik jeg for første gang set en Listo! Med flammer og det hele.
Og det endda næsten lige uden for min gadedør.
Gutten på den (en herre i moden alder!) påstod godt nok, at der er blevet solgt en 50 stykker her i byen.

Ganske fredelig motorlyd. En næppe hørbar pludren. (Hørte den kun i tomgang! Smil )
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
walker1 Skrev:Så fik jeg for første gang set en Listo! Med flammer og det hele.
Og det endda næsten lige uden for min gadedør.
Gutten på den (en herre i moden alder!) påstod godt nok, at der er blevet solgt en 50 stykker her i byen.

Ganske fredelig motorlyd. En næppe hørbar pludren. (Hørte den kun i tomgang! Smil )

Er den så noget for dig??
Svar
#3
Jeg har heller ikke pillet mærkerne af. Så den fremstår som da jeg fik den. Det genere mig ikke at der er de flammer der. ;-) Så kan man jo se at det er en ægte Listo, og ik en kopi.
Svar
#4
Jps Skrev:Er den så noget for dig??
Ja, og nej!

4-takt: Så absolut. Smil
45, hvor bilerne buldrer afsted med med 70: Nej. Ked af det

Det er tænkeligt, at jeg er tryghedsnarkoman, men jeg har altså svært ved at forestille mig brøle afsted på en stang-ulovlig scooter, blot for at holde bilisterne stangen. Og det endda på veje, hvor landets ganske politistyrke er på uddannelse. Fortvivlethock:

Det er jo tankevækkende, at vi har temmelig få regulære 'Køvenhavnere' som medlemmer. Hvis tallet ellers står til troende, så er 50 Listo'er i hovedstadsområdet ikke ret meget.
Ifølge befolkningstæthed mm. burde vi minimum sidde på 1/3 af alt hvad der er solgt på den front. Og der er nok solgt lidt mere end 150 på landsplan!
OK, det har knebet lidt med forhandlere herovre. Vi har vist kun 1, hvor der er/var 5-6 stykker alene i Jylland. På den baggrund burde der bo 5-6 mill. mennesker på 'Den Store Halvø'.

Men jeg er næsten på skinner nu. Så snart låsen kommer hjem fra Tyskland, går jeg til forhandleren (der også har Caberg hjelmen på programmet). Alarmen fik jeg bestilt i dag, men den skal muligvis 'forbedres´lidt Smil
Svar
#5
Citat:Men jeg er næsten på skinner nu. Så snart låsen kommer hjem fra Tyskland, går jeg til forhandleren (der også har Caberg hjelmen på programmet). Alarmen fik jeg bestilt i dag, men den skal muligvis 'forbedres´lidt

Hvilken lås har du bestilt? (evt. med link)

- på forhånd tak for svar Smil
Tidligere Aprilia Habana Custom-ejer, forhåndværende Puch Maxi-ejer, men nuværende Piaggio Fly-ejer og Himmerlænding i eksil i Vendsyssel ;)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg er gået efter den 'hårde' middelvej:
http://louis.de/_20d8933d9ecf146ba28f43d...md.y%253D0

Ikke den helt store og vilde grad 25 sikre lås, men med 15 en del over alm. hærdet stålkæde niveauet. (Kræver angiveligt diamantskærer og/eller hydraulisk boltsaks)

Jeg er dog gået efter længste model, så der også er mulighed for at tøjre til et rækværk el. lign.

Og selv i den længde er der, incl. ca. 7? i fragt, stadig ca. 200 kr at spare hos Louis.de i forhold til en 85 cm hos en dansk lev.!

Dertil kommer naturligvis en muligvis forbedret 'primitiv' alarm, der netop også er bestilt.

City'en har jeg for øvrigt gentagne gange set anvendt på en Yamaha Why, der hvor alarmen er blevet bestilt. (København K, ikke langt fra N!)
Svar
#7
CJ Skrev:Jeg har heller ikke pillet mærkerne af. Så den fremstår som da jeg fik den. Det genere mig ikke at der er de flammer der. ;-) Så kan man jo se at det er en ægte Listo, og ik en kopi.

Hvis nogle er interesserede, kan jeg sælge kopi-flammer billigt....men sig det nu ikke til nogen! Fortvivlethock:
Svar
#8
Neo Skrev:Hvis nogle er interesserede, kan jeg sælge kopi-flammer billigt....men sig det nu ikke til nogen! Fortvivlethock:
Troede lige jeg havde set en stigende mængde Listoer her på det seneste... i virkeligheden er det altså bare billige kopier Griner
Svar


Forum spring: