Søg Garagen Hej Gæst! Register

Gearingsolie til Pgo Big Max
#1
Jeg har en Pgo Big Max fra 2000.
Hvilken Gearingsolie skal jeg bruge, og hvor mange ml. skal der på.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
jensen1234 Skrev:jeg har en pgo big max fra 2000. den er tunet. hvilken moterolie skal jeg bruge og hvor meget skal der på?
Du skal ikke bruge motorolie - du skal bruge 2 takts olie i benzinen. Derudover skal du have en god gearingsolie i transmission. Der skal der være 110 ml, så vidt jeg husker. Hvis den aldrig er blevet skiftet, så er det nok på høje tid. Der er guider i Tips & Tricks sektionen som omhandler olieskift i transmissionen.

Derudover så skal du lige rette dit indlæg til, så det overholder de regler du accepterede da du oprettede dig her på forummet - I tilfælde af at du ikke lige kan huske dem, så har du et link til reglerne her. Læg mærke til § 2, og ret venligst dit indlæg, så det overholder disse regler. Du retter ved at klikke på det ikon øverst til højre i dit indlæg, som ligner et ark papir med en saks.

Dutch
Svar
#3
Jeg tror det er ændret godt nok nu. Jeg er ny herinde så skal lige finde ud af det hele.
Svar
#4
jensen1234
Jeps ser fint ud, Dutch er ikke ude efter dig, han håndhæver bare det som vi er glade for her på B-S, nemlig det at vi har en standard som SKAL overholdes.
Dvs f.eks starte med stort og en rimelig tegnsætning.

Vi er ikke SG hvor man bare gør som man vil, vi har et niveau som vi hæger om, dvs fastholder så helt fint at du har rettet dit indlæg.

MVH

Svar


Forum spring: