Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvor gammel er den ?
#1
Håber meget på at nogen her kan hjælpe mig. Har købt en scooter til min søn. Er nu bare bange for at den skulle have haft nummer plade på. jeg hved kun at den er fra 2006 ikke hvad for en md. Kan man se det på stelnummeret eller hvad ??? :respekt:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Skriv stelnummeret ned, og ring til politiet, de kan se det Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Strøm Skrev:Håber meget på at nogen her kan hjælpe mig. Har købt en scooter til min søn. Er nu bare bange for at den skulle have haft nummer plade på. jeg hved kun at den er fra 2006 ikke hvad for en md. Kan man se det på stelnummeret eller hvad ??? :respekt:


Hvorfor oprettede du 3 indlæg med samme tekst, 3 forskellige steder. Et er nok Smil.
Har slettet de andre.
Svar
#4
Hehe det her indlæg hoppede lidt frem og tilbage, ja politiet kan svare på det med nummerplade... Smil
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#5
Jeg skrev 3 indlæg. Et hvert sted hvor det kunne passe ind. Det kan jo godt være at der sidder en under 4-takter og læser. Som har svar på mit spørgsmål og hvis jeg så kun har skrevet det under 2-takter får jeg jo ikke svar. Men det er helt okay. Ok ellers tak for en super side. Idé
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Tak for svaret. Prøver poliet.
Svar
#7
Strøm Skrev:Jeg skrev 3 indlæg. Et hvert sted hvor det kunne passe ind. Det kan jo godt være at der sidder en under 4-takter og læser. Som har svar på mit spørgsmål og hvis jeg så kun har skrevet det under 2-takter får jeg jo ikke svar. Men det er helt okay. Ok ellers tak for en super side. Idé


Man skriver kun eet indlæg, om sit spørgsmål eller problem eller andet i den du'r, og lægger det det sted, det nu hører hjemme. Det andet forvirre bare. Og man skal nok få svar på sit indlæg, man skal bare ha' lidt tålmodighed Smil.

Og ikke mere OT, herfra Smil.
Svar


Forum spring: