Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kvindeparkering ;-)
#1
[Image: album_pic.php?pic_id=403]

:roll: Griner

Taget fra mit stuevindue..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Hm
Så du, at det var en tøs, der stillede den der skæve bil, eller er det den væltede cykel, vi skal bemærke Smil)
Det må nu også siges, at der ikke er levnet ret meget plads, hvis det er meningen, der skal være plads til 4 biler. Pløv blot at projektere de 4 biler overfor ind på pladsen.

Alene det at berøre kantsten eller bås-afgrænsning takseres vist her i byen til bøde!
I hvert fald hvis CityPark el. lign. er involveret. Ond
Svar
#3
nu ved man jo så heller ikke hvordan de andre var parkeret da bilen kom!
Men en flot parkering er det da!

Men når vi er ved emnet!
Er nu lige så irriteret - som billist - over alle de 45 knallerter der er plantet i p båsene! det er faktisk, ud over at være møgirriterende - ulovligt - OGSÅ for mc'ere - i cykelstativet med dem - eller for mc'erne - skal de parkeres i mc parkeringen hvis der er en.
Fatter ikke man vil have sin knallert/mc stående i en stor p-bås med risiko for at blive væltet af en uopmærksom billist, når man nu må og skal stille den i cykelstativet som jo oveni købet oftest er lige ved siden af indgangen!
Svar
#4
Falk Skrev:Er nu lige så irriteret - som billist - over alle de 45 knallerter der er plantet i p båsene!
Det må da vist være et lokalt fænomen? Jeg har i al fald aldrig set en 45er i en P-bås her i min omegn.

Falk Skrev:det er faktisk, ud over at være møgirriterende - ulovligt - OGSÅ for mc'ere - i cykelstativet med dem - eller for mc'erne - skal de parkeres i mc parkeringen hvis der er en.
Hvis der er specielle båse, ja. Men ellers gælder der faktisk samme regler for parkering af MC som for biler. Har man forresten mindre ret til en P-plads fordi man kører MC?

Falk Skrev:Fatter ikke man vil have sin knallert/mc stående i en stor p-bås med risiko for at blive væltet af en uopmærksom billist, når man nu må og skal stille den i cykelstativet som jo oveni købet oftest er lige ved siden af indgangen!
Ja, uopmærksomme bilister er der nok af, specielt overfor to-hjulere Fortvivlethock:
Er der nogen af jer MC-kørekort aspiranter der til teoriprøven lige vil prøve at sige "tilladt" til at parkere MCen i et cykelstativ Spørgsmålstegn
Svar
#5
>Hvis der er specielle båse, ja. Men ellers gælder der faktisk samme regler for parkering af MC som for biler. Har man forresten mindre ret til en P-plads fordi man kører MC?

JA.!

Det er ulovligt at parkere en MC i på en P-plads. Endda selvom man betaler en P-afgift for ata parkere, er det ulovligt at holde på en plads, beregnet til en bil. MC'er skal holde i MC båser, eller på fortovet (Den er god nok)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
ja ud over det er ulovligt finder jeg det komisk at lede efter en parkeringplads på mc (eller Knallert 45) når man nu må/skal parkerer den på cykelsti eller cykelstativ..... så hvorfor overhovedet kræven en pplads når man nu er så dejligt fri for at skulle benytte dem? den ret ville jeg gerne have i bil!

Om det er et lokalt fænomen- tjaaa - har faktisk oplevet en knallert 30 i en p bås! klaphat siger jeg bare..... 15 meter fra cykelstativet!

Men spørg da bare en kørelære - jeg har nu Mc kort, og selv om det er mange år siden jeg har taget det husker jeg denne regel ganske klart!
Svar
#7
Ja så er det altså lokalt bestemt. Det er kun et par år siden jeg tog MC-kort, og mente jo nok at jeg kunne huske P-reglerne, trods alderen Griner

Se blot denne bestemmelse for parkering i Odense:
Ifølge §3 er det forbudt at henstille knallerter i P-båse, men ikke MCer. Derimod må en knallet gerne smides i en MC-bås Ond
Ifølge §4 er det forbudt at parkere på fortov, dog ikke for knallerter.

Så måske vi alle har ret Smil

Jeg kan tilføje, at tidsbegrænset parkering også gælder for MCer i båse Fortvivlethock: dog er der ikke krav om at bruge P-skive!
Noget helt andet er så, hvordan reglerne administreres i praksis. Jeg har f.eks. ikke hørt om nogen der har fået bøde for at parkere MCen på fortov i Odense, når blot den ikke er i vejen.
Svar
#8
Var til Teori i Torsdags, der talte vi netop Standsning og Parkering, som det hedder.

Det er ikke tilladt at standse/parkere en MC følgende steder:
På cykelsti, gangsti, fortov, helleanlæg, spærreflade, i venstre side af vejen, vejkryds, på fordgængerfelt, jernbaneoverkørsel, på eller i viadukt/tunnel, krybespor, ved eller i vejsving med nedsat oversigt, dække færdselstavler, taxiholdeplads, busholdeplads samt guk ubrudt kantafmærkning. En MC må godt parkeres i en bil-bås, men der skal ikke løses P-billet, og hvis der er en dedikeret MC-parkering skal denne benyttes.

En 30'er / 45'er skal parkeres som en cykel, blot under hensyntagen til den øvrige færdsel = det skal være muligt for en dobbelt-barnevogn at passere uhindret.

Jeg fik ydermere at vide at hvis man parkerer en MC i byen, og der ikke er nogen parkeringspladser i synlig afstand, ja så siger politiet ikke noget, hvis den er parkeret på fortovet - men den må IKKE være til hinder for den øvrige færdsel, d.v.s. ikke noget med at fylde halvdelen af fortovet.

/Nighthawk
Svar
#9
Det er virkelig spøjst med de her kørelærer. Vi har fået præcist det MODSATTE at vide til teori!

MC må IKKE holde i afmærkede P-bås, kun hvis selve båsene ikke er opmærket. MC skal holdes på fortov, så længe den ikke står til gene for andre.

Det er sjovt at man ikke lærer det samme til teori?
Kan efterhånden slet ikke se hvad man skal med teori længere, de aner jo ikke engang selv hvad der er rigtigt eller forkert.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Citat:En 30'er / 45'er skal parkeres som en cykel, blot under hensyntagen til den øvrige færdsel = det skal være muligt for en dobbelt-barnevogn at passere uhindret.
I så fald har Føtex på Vesterbrogade (København) da vist et problem!
Deres cykelstativer (med cykel) levner næppe plads til at 2 personer kan passere hinander, med mindre disse er ret gode venner!
Svar
#11
Tja-bummelum, Smider normalt MC´ en hvor det er lettest, altså både på fortov eller p-bås til biler, har ikke fået nogen P bøder endnu. At parkere på fortov er ulovligt, men P vagter ser gennem finger med det, i Pbås til biler er det ulovligt nogen steder, (vist kun i den indre by Kh)

http://www.dmcn.dk/FAQ/VisEmne.asp?ID=19
Fortid mange biler og mortorcykler- NU Kawasaki er6f
Svar
#12
Du må kun parkerer i Mc båse - men er den optaget må du gerne placere maskinen i en bilbås - ellers er det op på fortov og her starter balladen! for der KAN være forskellige regler i div politikredse for om du eks. må holde på cykelsti.. I kbh er det et problem da der kun er 200 oficielle mc båse!
Her er kbh's regler:

§ 2. På parkeringspladser, i parkeringsbåse og på afmærkede parkeringsarealer må ikke standses eller parkeres tohjulede motorcykler, knallerter (såvel registreringspligtige som ikke-registreringspligtige), cykler, håndvogne og trækvogne. Motorcykler med sidevogn eller anhænger og trehjulede registreringspligtige knallerter må dog parkeres i parkeringsbåse og på afmærkede parkeringsarealer.

§ 4. Køretøjer må ikke standses eller parkeres med nogen del af køretøjet på fortov, cykelsti, gangsti, helleanlæg, rabat eller lignende, medmindre andet er tilkendegivet ved afmærkning. Dette gælder dog ikke cykler og tohjulede knallerter.

§ 8. Fritaget for betaling inden for P-zonerne med betalingsparkering er:
e) Motorcykler, registreringspligtige knallerter og påhængskøretøjer.


Så i kbh - ingen parkering i p-båse der ikke specifikt er til mc'ere - du må derimod godt holde ved kantsten og det er gratis. Du må ikke holde på fortov eller cykelsti..

Nu er politiet bedøvende ligeglade med mc'ere, så smid den hvor du vil så længe den ikke holder i vejen - ikke man motorcyklister er iøvrigt klar over at man ikek længere må benytt fortover - det måtte man for få år siden i Kbh...

Men bortset fra alt dette fnidder - hvad laver en scooter i en bilbås!? :jumpy:
Svar


Forum spring: