Søg Garagen Hej Gæst! Register

hjælp til ny scooter!
#1
Hej folkens

Jeg har lige opdaget dette dejlige forum, og da jeg overvejer at købe en scooter, da turen i bus til arbejde er rimelig træls og dyr er dette det helt rigtige sted at spørge om lidt hjælp!!
Jeg skal ha fundet en scooter som passer til mine behov! Jeg har ca. 20 km på arbejde, så det bliver jo 40 i alt Smil. derudover kommer der lidt småture ind til byen, til venner osv. så jeg vil i gennemsnit komme til at køre på den ca. 45-50 km om dagen.

Så jeg er rimelig høj 194 ca, så det skal være en scooter jeg kan sidde ordentlig på.
Udover alt dette, så skal den selvfølgelig være billig både i køb og i drift. Jeg hælder mest til at købe en 45'er, da jeg skal frem på en ordentlig tid, og ikke er helt tryg ved at ha en ulovlig maskine pga. politi, bøder osv. Men efter hvad jeg kan læse herinde er politiet, sådan rimelig lige glade med, om man køre lidt for stærkt bare man køre pænt!?

Jeg har surfet lidt rundt og set at man kan købe en helt ny maskine for 6000, men er disse så noget værd og passer de til mine behov? Jeg har også overvejet at købe en brugt, men igen risikerer man jo at få fat i noget som ikke er ordentligt!

Jeg håber at nogle vil bruge lidt tid på at læse hele denne smøre igennem og hjælpe med at finde en fornuftig maskine og/eller komme med nogle gode råd! Det vil jeg i hvert fald være meget taknemlig for Grin !!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg vil anbefale dig at prøvesidde så mange forskellige scootere som muligt, og derved finde ud a' hvordan siddekomforten er på de forskellige scootere. Listo'en f.eks til de 6.000 kr., er nok for lille til dig?
Så er denne nye scooter nok noget bedre, men prisen er høj:
Ny scooter.

Ellers er der T:Rex(45'er), som er en udemærket scooter for høje personer(er selv 1.90). Jeg kører selv på "lillebroderen" Dr.Big(30'er) Smil
Og husk, at på en 45'er bliver du prikket i kørekortet, hvis du kører over 56,5 km/t.

T-Rex
Svar


Forum spring: