Søg Garagen Hej Gæst! Register

Erfaringer med Aprilia SR50 Factory Ditech søges
#1
Hej!

Jeg er på udkig efter en ny 30km/t knallert, og er i den forbindelse stødt ind i SR50 fra Aprilia, som jeg synes har et rigtigt fedt design, og det tiltaler mig også meget at den har en god benzin økonomi.

Er der nogle herinde som har erfaringer med den omtalte knallert, både gode og dårlige.

Jeg vil selvfølgelig også gerne vide lidt om hvor begrænset den er. Er det bare en skive i variatoren, og ECU som på de tidligere modeller, eller er der indført flere begrænsninger?

På forhånd tak Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
En a mine venner har en og ved stort set alt om den(hans render 130) han er på scootergaller, med navnet Anders J, hans scooter er på dette link: http://www.scootergalleri.dk/html/gal_vi...ipc=562413 så kan du selv li finde hans bruger.
stavefejl er gratis (:

Hvis det er lettere at skrive på msn, så skriv en pb med din msn.
Svar
#3
Tak for dit svar - jeg kan se at det er en noget ældre model som din ven har, så det hjælper mig desværre ikke så meget, da den nye model, højst sansynligt er begrænset anderledes end den gamle.
Svar
#4
MIKR84 Skrev:Tak for dit svar - jeg kan se at det er en noget ældre model som din ven har, så det hjælper mig desværre ikke så meget, da den nye model, højst sansynligt er begrænset anderledes end den gamle.

Tror jeg nu ikke, der sidder nok kun de elektroniske begrænsninger i den, ud over skiverne, prøv at skrive til ham, han kender måske os flere der har en ditech
stavefejl er gratis (:

Hvis det er lettere at skrive på msn, så skriv en pb med din msn.
Svar
#5
Jeg forstår ikke du vælger Ditech udgaven, hvorfor ikke den almindelige.
Den er meget nemmere at gå til mht til begrænsninger og er ikke hundedyr i reperationer når den går istykker?

Skal du have fart ud af en Ditech skal den chiptunes og det er ikke alle steder de vil det og gøre det selv???? Kræver ligesom lidt udstyr som efter hvad jeg ved koster en 2500,-

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg har kun erfaring med 45' udgaven. Den er begrænset i variatoren, og i benzintilførelsen. Men når de to ting er væk så render den rask væk 85-90 km/t. Den er selfølgelig dyr, men kvalitet koster. Grin
Svar
#7
Hummerbaronen Skrev:Jeg har kun erfaring med 45' udgaven. Den er begrænset i variatoren, og i benzintilførelsen. Men når de to ting er væk så render den rask væk 85-90 km/t. Den er selfølgelig dyr, men kvalitet koster. Grin

Sådan er det jo :-) Begræsningen i benzintilførslen - hvordan fjerner du den? Er den mekanisk, eller er det en begræsning i ECU?
Svar
#8
Han vølger højst sandsynlig ikke den alm. fordi den ikke fås i en 30'er udgave.

Mine efaringer med min SR 50?
Bedste jeg nogensinde har prøvet.

Der sidder også en begrænsning i CDI'en, det er den man fjerner med gameboy, også selvfølgelig er der et blindrør.
Svar
#9
Gameboy tunet skal købes hjem igennem din lokale scooter pusher.
Ellers kan du jo snuse nogen frem der har den og leje den.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Lindebjerg Skrev:Der sidder også en begrænsning i CDI'en, det er den man fjerner med gameboy, også selvfølgelig er der et blindrør.

Er der ikke noget med at man skal have en 45ér ECU/CDI før man kan bruge gameboy til at ændre ydelsen? Hvor kan jeg i givet fald skaffe mig sådan en?
Svar
#11
MIKR84 Skrev:Er der ikke noget med at man skal have en 45ér ECU/CDI før man kan bruge gameboy til at ændre ydelsen? Hvor kan jeg i givet fald skaffe mig sådan en?

Er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du mener, er nemlig ikke ekspert til scootere. Men så vidt jeg ved er det en computer i en ditech der bestemmer om det er en 30'er eller 45'er, så som udgangspunkt er det den samme scooter.

Der er video'er på YouTube, som kan vise dig hvordan du skal fjerne begrænsningen.
Hvor i landet bor du?
Svar
#12
Lindebjerg Skrev:Er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du mener, er nemlig ikke ekspert til scootere. Men så vidt jeg ved er det en computer i en ditech der bestemmer om det er en 30'er eller 45'er, så som udgangspunkt er det den samme scooter.

Der er video'er på YouTube, som kan vise dig hvordan du skal fjerne begrænsningen.
Hvor i landet bor du?

Jeg bor i Kolding.

Jeg mener at have hørt at den computer der er lavet til 30 km/t modellen ikke kan ændres med gameboymetoden, så man er nød til at købe en computer fra en 45 km/t model og sætte i - men det er naturligvis bare hvad jeg har hørt, ved ikke om det er korrekt.
Svar


Forum spring: