Søg Garagen Hej Gæst! Register

Forskel på en 30 og 45 scooter?
#1
Kan man endelig se forskel på en 30 Giantco, og en 45 hvis man ikke ved det ?
Og hvad er der endelig, som er forskellig på dem.

Altså ud over man skal være 18. Ond
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
listo45 Skrev:Kan man endelig se forskel på en 30 Giantco, og en 45 hvis man ikke ved det. ?
Og hvad er der endelig, som er forskellig på dem.
Forskel i begrænsningerne.

Og hvis du mener om en af de uniformerede kan se forskel, så kan han ikke umiddelbart se forskel på udseendet. Men det øjeblik han checker stelnummeret, vil han kunne se forskel. Og kører du på en 45'er, der a) ikke er indregistreret, eller b) du ikke har gyldigt kørekort til bil eller MC, så koster det dig dyrt... 5000,- for sidstnævnte forseelse, og omkring det halve for førstnævnte.

Dutch
Svar
#3
For man endelig ikke også udsat sit kørerkørt.
Og mærkelig nok jeg ikke rigtig finde stel nr. Fortvivlethock: Ved det sidder der ved forgaflen, men den er der ikke kan den sidde et andet sted.
Svar
#4
listo45 Skrev:For man endelig ikke også udsat sit kørerkørt.
Og mærkelig nok jeg ikke rigtig finde stel nr. Fortvivlethock: Ved det sidder der ved forgaflen, men den er der ikke kan den sidde et andet sted.
En udsættelse af retten til at erhverve kørekort vil ikke komme på tale for sådan en forseelse. En udsættelse af retten til erhvervelse af kørekort, kan kun komme på tale, såfremt man flere gange har opført sig tåbeligt, og derfor anses, at være til fare i trafikken (her tænkes især på spirituskørsel). Kører du på en 45'er uden kort, er der i kommentarerne til loven lagt til grund, at bødetaksten skal modsvare den sparede udgift til erhvervelse af et mc-kort, hvilket pt. takseres til 5.000 kr. ved førstegangsforseelse - altså en takstreguleret bøde. Er du under 18, må konsekvensen være, at "bødetaksten nedsættes, da du i sagens natur, ikke har haft en besparelse, i og med, at du ikke kan tage kørekort før du er 18, og dermed ikke har haft nogen besparelse :wink: Hvis du er under uddannelse, er der mulighed for yderligere nedsættelse (halvering), da det er en takstmæssig bøde. Skulle knallerten lide af andre "mangler", vil bøderne for disse, blive lagt oven i, dog således at der er en individuel topgrænse for de kumulerede bøders samlede størrelse.

Det skal fremgå af dine papirer, hvor stelnummeret er placeret. Politiet har en liste over, hvor det skal sidde på de forskellige modeller, og hvis det sidder alt for bøvlet, vil de enten "overse" dig, eller anmode om, at få den kørt på "værkstedet" Græder
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: