Søg Garagen Hej Gæst! Register

Problemer med at indregistrere "stor knallert"
#1
Jeg har købt en importeret knallert, men har problemer med at få den indregistreret.

Jeg har et datacertifikat, fra færdselsstyrelsen, men det vil nummerpladeekspeditionen ikke godtage og henviser mig derfor til synshallen.
I synshallen kigger de i øvrigt mærkeligt på mig og siger de (næsten) aldrig syner knallerter og vil ikke syne den, da det er det originalt udstedte datacertifikat for typen, men et for lige netop min knallert!

Jeg ved der er andre der har fået den godkendt, men ikke hvordan, hvis nogle har erfaringer med den slags hører jeg det gerne. Det er af typen, der er på linket herunder:
http://www.pedamotor.hu/peda_eccmodel_04.php

Den har trillet små 30km i kvarteret og det er alt. Er snart åben for bud på den hvis det er :? - den er blå metallic

Mvh Rune
/Rune
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa jeg har lige fået synet og inreg min AMG BELLA, ( også en import ) du skal sørge for at den scooter er typegodkent, så skulle der ikke være nogen problemer.

Vh wiptus
Svar
#3
Ved ikke om det her kan hjælpe dig lidt. Smil
http://www.trm.dk/sw25808.asp
Mvh.Christian Hansen
Svar
#4
Er det bare mig, eller ligner den scooter RET meget en CPI?

Sikkert bare mig der tåger lidt. (:
Nu også igang med MC kort!
Svar
#5
Ja den scooter minder meget om en CPI Popcorn. og det er det sikkert også,
Da tande Hansen jo ikke bruger den model mere, er der jo en anden importør af den, det har man jo set mere end en gang.
4400 kalundborg.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Syntes også at det ligner en Cpi Popcorn og det er det sikkert også ,kan ikke helt forstå at en privat person må importerer en scooter uden om en forhandler det svarer lidt til at købe en cykel i brugsen i en papkasse, det er sikkert også der for at der er alle de problemer med at få pladen på.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#7
Jeg ved godt det ikke rigtig har relevants til indlægget her. Men i Sverige og Norge, må privatpersoner importere selv ( biler, mc og scootere), bare papirerne er iorden. Det er ikke som det beukratiske (staveplade Smil ) Danmark.
Svar
#8
Jps Skrev:Jeg ved godt det ikke rigtig har relevants til indlægget her. Men i Sverige og Norge, må privatpersoner importere selv ( biler, mc og scootere), bare papirerne er iorden. Det er ikke som det beukratiske (staveplade Smil ) Danmark.
Du må da godt som privatperson importere en scooter til DK - Du skal bare have COC-dokumentet med, hvis du vil have den på vejen her i DK, og fabrikanten ikke har den samme model typegodkendt i DK. Dog vil du skulle være opmærksom på om COC dokumentet specificerer en EU25 eller en EU45 model. Og hvis det førstnævnte, så må den i princippet ikke køre 30 km/t som andre Lille Knallerter, men kun 25 km/t.

Dutch
Svar
#9
DutchDK Skrev:Du må da godt som privatperson importere en scooter til DK - Du skal bare have COC-dokumentet med, hvis du vil have den på vejen her i DK, og fabrikanten ikke har den samme model typegodkendt i DK. Dog vil du skulle være opmærksom på om COC dokumentet specificerer en EU25 eller en EU45 model. Og hvis det førstnævnte, så må den i princippet ikke køre 30 km/t som andre Lille Knallerter, men kun 25 km/t.

Dutch

Det vidste jeg så ikke. Ked af det
Men dejligt, man altid lære noget nyt, her på BS Grin.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: